Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

MÁME K ZADÁNÍ ŠTĚŇÁTKA NĚMEKÝCH DRÁTOSRSTÝCH OHAŘŮ!! VÍCE INFO ZDE.


28.5.2020

Prcci mají čtyři týdny

9 Naše dráťácké komando má čtyři týdny. Už jsou to pejsci...běhají, řádí a pěkně rostou. Fotky z prvního řádění venku zde. První postojové fotky  budou v nejbližších dnech. Pejsek a fenka k zadání. Více info zde.


20.5.2020

 

Nové fotky 3 týdny starých dráťáčků

7a

Zde najdete nové fotečky fousáčů. Prckové pěkně rostou a začínají bašit příkrmy. Z tohot vrhu máme štěňátka k zadání. Více info o tomto zahraničním krytí zde.


17.5.2020

Zkoušky vloh OMS Písek

glorie V neděli jsme se zúčastnili zkoušek vloh pořádaných OMS Písek. Zkoušky byly dobře nachystané a atmosféra přijemná. Vzhledem k situaci s Koronavirem, to byly první zkoušky tohoto roku. Předvedli jsme tu dceru našeho Arona (Jagger Vives Bohemia) - Glorii Excelsis Deo Locura, která je u nás na výcvikovém pobytu :). Glorie byla moc šikovná, zaběhla krásné hledání a získala I.cenu a krásné 3.místo. Děkujeme všem za podporu.


13.5.2020

Otvíráme očka

555

Prcci mají dva týdny. Pomalu již otvírají očka a jsou to prostě roztomilouši. Bohužel, občas není chovatelství jen o radostech. Během minulého týdne, kdy máma Vinnie dostala zánět, a my doslova zachraňovali jí i štěňátka, jsme přišli o jednoho kluka a jednu holčičku. Nyní už jsou mamina i ostatní prckové v pořádku a krásně rostou. Moc děkujeme všem za pomoc.

Novou várku foteček najdete zde. Některá štěňátka jsou k zadání. Za fotečky děkuji Kláře Bubeníkové.

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz