Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

   krycipsi1           Naprodej1

18.-19.8.2007

Výstava Duodanube Bratislava

Tento víkend jsme ještě s partou kamarádu ze cvičáku vyrazli na dvoudenní výstavu na Slovensko. Končulovi ze cvičáku tam měli pracovní cestu, takže jsem využila nabídky a vyrazila s nima. O víkendu mi zajistili moc hezké ubytování, provozovali stánek a já na revanč byla za řidiče a nazpátek jsem se vracela se stánkem a tranzitem sama do Čech. Cesta to byla dobrosružná, protože panička nkdy tak velké auto sama neřídilia. Ale vše proběhlo v pořádku.

Agís soutěžil po oba dva dny. V sobotu ho e třídě pracovní posuzoval slovenský rozhodčí Vladimír Piskay, od kterého obdržel známku V1, CAC a poté Res.CACIB. CACIBa vyhrál pes z maďarska. V neděli se situace opakovala, tentokrát posuoval  polský rozhodčí Andrzej Mania a Agís dostala stejná ocenění. Tímto nám chybí jeden titul k získání šampiona SR.


11.8.2008

SVP Praha - západ. Algeron I.cena

Dnes jsme vyrazily na zkoušky speciální vodní práce na nedaleký Šeberov. Zkoušky probíhali ve zvláštním složení, kdy většinu naší skupiny tvořili vůdkyně - nikoliv vůdci. Mě, to nevadilo a Víťovi, jako jedinému střelci myslím, že také ne. Agís předvedl to, na co jsme při jeho práci na vodě zvyklí. Úspěšně splnil všechny disciplína a kdyby nebylo jedné trojky z klidů na stanovi訚ti, kdy panička raději uvázala, tak by se stal vítězem zkoušek. I tak jsme byli rádi za krásné třetí místo, kdy před námi byl NKO, který měl samé 4 a naše kamarádka monika s již chovným gordonem Terrískem. Všem moc gratulujeme.

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz