Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

AKTUÁLNÍ ŠTĚŇÁTKA:

maďarský ohař krátkosrstý - narozena 8.3.2011. 3 fenky a 4 pejsci. Všechna štěňátka již mají své páníčky. Možno zamluvit štěňátko z dalších plánovaných vrhů.

jezevčík trpasličí hladkosrstý - narozena 27.3.2011. 3 fenky a 2 pejsci. Dvě fenky hnědé s pálením! Bereme záznamy.

 

OČEKÁVANÁ ŠTĚŇÁTKA:

foxteriér hladkosrstý - očekávané narození štěňátek koncem dubna.

jezevčík standardní drsnosrstý - potvrzení březosti v půlce dubna.

 

LÉTO 2011: plánujeme vrhy maďarských a německých krátkosrstých ohařů !!! Bližší info v sekcích štěňata.


31.3.2011

Nové fotky a videa štěňátek

Přidali jsme nová videa a fotky našich mrňousů. Všichni se mají čile k světu. Máme u nás u Veselých pěkně veselo :-) 

 

IMG_7044

Zde naleznete 1. video malých trpaslíčků naší jezevčice Nelinky a video maďarků, kterým jsou už tři týdny.

Zde naleznete fotky malých jezevčíčků ve stáří 3.dnů.

Zde naleznete fotky bandy zrzounů, která už si začíná okusovat ušiska a pomalu i "běhat". Tentokrát jsou zde i složky - kluci a holky zvlášť.

IMG_7179


 29.3.2011

Bazinka čeká štěňátka

Dnes jsme vyrazili na ultrazvuk s naší foxlicí Bazinou a březost je potvrzená. Koncem dubna se můžeme těšit na vrh malých krokodýlů. Bereme záznamy na fenky z tohoto pracovního spojení. Více info zde.


 27.3.2011

Máme štěňátka jezevčíků

Dnes Nelinka přivedla na svět pět krásných štěňátek. Tak, jak krytí proběhlo v pohodě, tak proběh i porod a během 3 hodin bylo všech pět zdravých mrňousů na světě. Máme tři holčičky a dva chlapečky. Dvě holčičky jsou po mamině - hnědé s pálením! Ostatní sourozenci jsou po tatínkovi - černí s pálením. Ještě máme nějaká štěňátka volná. Bereme záznamy a návštěvy jsou vítány cca za 14. dní. Více info o tomto spojení zde.

První fotky a video malých "jezevců" brzy dodáme.


26.3.2011

Nové video maďarské smečky

Nové video našich mravenců ve stáří 14-ti dnů naleznete zde.


25.3.2011

Každým dnem čekáme malé jezevce

Naše Nelinka by měla každým dnem přivést na svět svá první štěňátka. Jakmile se bude něco dít, podáme aktuální informace. Více info o tomto spojení zde.


23.3.2011

Krytí ICh. Or Kajan z Baštin a Fini vom Staatzer Berg

Dnes za Artíkem dorazila rakouská nevěsta slovensko-maďarského původu. Doufáme, že se z tohoto "multikulturního" spojení narodí krásná a šikovná štěňátka. Více info o tomto spojení zde. Stránky CHS zde.


22.3.2011

Štěňátka maďárků mají 14 dní

IMG_1690

Tak naši mravenci mají za sebou prvních 14 dní života. Všichni již překonali váhu jeden kliogram, mají za sebou první odčervení a až na "světlemodrého kyklopa" všichni koukají na obě očka. Nové fotografie naleznete zde. První jsou foceni chlapečci, pak holky, pak skupinově zvlášť holky a poté kluci. Video dodáme začátkem příštího týdne.


 18.3.2011

Štěňátka zlatých retrívrů

P1120491

V CHS Z Rotru se narodilo osm malých goldenů - 6 holčiček a 2 chlapečci. Pokud sháníte štěňátko zlaťáčka, můžeme tento vrh doporučit. Více informací o tomto pracovně i exteriérově perspektivním spojení zde.


17.3.2011

Nelinka týden před porodem

 

nela

Tak takto vypadá velmi"oteklý" jezevčík, který se z trpaslíka během dvou měsíců změnil ve standarda a začíná nám tak trošku tahat bříško po zemi. Pomalu tipujeme kolik malých "salámků" Nelinka v bříšku má a jaké budou barvičky... doufáme, že tam bude i hnědá s pálením :-). Jinak více o tomto perspektivním spojení zde. Bereme záznamy na štěňátka.

 


16.3.2011

Nové fotky a video zrzavých mravenců

IMG_9942

Zde naleznete nové fotečky naších týdeních mravenců, kteří výborně prospívají a rostou doslova "před očima". Na prvních snímcích jsou kluci (zelený, světle a tmavě modrý a fialový), dále jsou focené holčičky (červená, oranžová a růžová).

Zde je opět krátké video, které ilustruje krmení "dravé zvěře".


15.3.2011

Agáta z Královských vinic čeká štěňátka

Výborné zprávy nám zaslala panička Agátky, která byla na ultrazvuku. Březost byla potvrzena a náš Artík (ICH. Or Kajan z Baštin) bude opět otcem. Více info o tomto spojení zde.


15.3.2011

Maďárci mají jeden týden

Dneska je štěňátkům týden. Všichni krásně prospívají, jejich váhy se pomalu blíží jednomu kilogramu a Prima se výborně stará. Brzy dodáme nové fotografie a videa.


13.3.2011

Bugina vyrazila za ženichem

Dneska jseme vyrazili za Karlem alias Cirkem od Vlčího hřebene. Pokud vše dopadne, tak v půlce května můžeme očekávat malé drsňáčky. Více info o tomto spojení zde. Potvrzení březosti cca za měsíc. Bereme záznamy.


10.3.2011

Fotografie z prvního dne života maďárků

 

IMG_9495

Zde nalezenete nové fotky maďarských mravenců. Všichni krásně prospívají a mamina se vzorně stará.


9.3.2011

První video maďárků

Zde naleznete první video mravenečků. Fotky ještě probíráme a brzy přidáme.

http://www.youtube.com/user/VivesBohemia

Video je možné sledovat i ve full hd.


9.3.2011

Máme štěňátka maďárků

Mezinárodní den žen naše Prima pojala originálně a oslavila ho s paničkou porodem štěňátek vrhu B Vives Bohemia po rakouském šampionovi Cäsa vom Gasthaus Bischofstein. Panička probděla noc na podlaze v kuchyni, Prima bojovala a porodila sedm krásných "hrošíků". Štěňátka vážila okolo půl kila a dala mamině zabrat. Prima to zvládla a o prcky se výborně stará. Vrh je krásně vyrovnaný - od 430 do 540g, bez bílých znaků. Fotky z prvního dne života a videa brzy dodáme.


8.3.2011

Aktualizace profilů + výborné zprávy o DKK z CHS Danitty

Dneska jsme aktualizovali profily potomkům našeho Agise: Aladárovi, Artemis a Ayiee Danitty. Jednak jsme doplnili aktuální fotky a dále skvělé zprávy o jejich výsledcích DKK. Aladár - 0/0, Artemis 1/1 a Ayiee 0/0. Moc nás to těší a gratulujeme páníkům a chovatelce Lucii Svobodové.


7.3.2011

Aktualizace profilů

Novou fotku v profilu má dcera Agise a Ciky z Nehvizd - Elsa z Nehviz. Také jsme aktualizovali fotku dcery Arta a Sisi Garamparty - Belly z Králova dvora.


7.3.2011

Na mravence zatím čekáme + dobré zprávy o březosti Nelinky

1

Tak stále čekáme, až se naše Prima rozhodne přivést na svět malé mravenečky. Zatím se tváří jakoby se "nechumelilo" a užívá si své mateřské. Pro ilustraci přikládáme jedno foto našeho "maďarského hrocha".

Dobré zprávy nám přišli od ženicha naší Nelinky. V CHS Tergy se po něm narodila čtyři štěňátka, mezi kterými bylo i hnědé zbarvení. To znamená, že se možná můžeme těšit na atraktivně zbarvená štěňátka včetně hnědých! My v pátek na ultrazvuku viděli mnoho malých "červíků, takže očekáváme početný vrh trpaslíčků.


3.3.2011

Bugi hárá

Dneska už nás konečně přestala napínat jezevčice Ugi z Heřmanova domu a začala hárat. Za několik dní pojedeme za jejím vyvoleným. Pokud vše klapne, štěňátka drsňáčků bychom měli očekávat v půlce května. Více o tomto spojení zde.

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz