Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

27.2.2012

Plánujeme vrh maďarských ohařů

grosse-fasanenjagd Hrdě vám představujeme plánovaného otce našeho vrhu F. Tentokrát vyrazíme do maďarska pro "práci". Jedeme za Maďarským šampionem práce Alcsim Gergem alias Aszem. Jedná se o psa vynikajících pracovních výsledků. Prima by měla hárat v březnu/dubnu. Doufáme, že vše klapne a poslední krytí naší Primy bude opět něčím novým a přínosným pro chov v ČR. Bereme předběžné záznamy na štěňátka z tohoto spojení. Více info zde.


26.2.2012

Štěňátka v nových domovech

2a Tak prcci jezevčíků se rozutekli do nových domovů. Tentokrát máme všechny "za humny". Doufáme, že se budeme průběžně vídat. Pomalu začínají chodit zprávičky a fotky z jejich nových domovů. Prcci jsou prý šikovní, nebojácní a jako správní jezevčíci prý trochu páníky trápí štěkotem...hold v noci by rádi spali v posteli :-). Držíme palce, ať brzy všichni najdou společný rytmus ... Za fotečky a zprávy páníkům děkujeme ... Profily štěňátek najdete zde.


24.2.2012

NVP Nitra

bell Na Mezinárodní výstavě Nitra (SK) se předvedli potomci našeho Artíka a Berthy z CH Bertoni Prague. Bert získal velmi dobrou (prý za prezentaci) a Bella v sobotu VÝBORNOU 2  a v neděli zazářila a získala VÝBORNOU 1, CAC, CACIB, BOS! Moc blahopřejeme!

 


22.2.2012

 

Plánujeme štěňátka foxlíčků

IMG 2179 Naše foxlice Líza se rozhodla hárat a my se rozhodli jí nakrýt. Pláujeme tedy vrh D foxlíčků. Otcem štěňátek bude všestranný pes, bratr našeho Banyho a náš odchovánek  - "U" Asparagus Vives Bohemia. jedná se  o opakované spojení. Příští týden vyrazíme za ženichem a zda se "zadařilo" uvidíme cca za měsíc. Více info o tomto spojení zde. Fotky štěňátek z vrhu C zde.

 


12.2.2013

 

Jezevčíci se pomalu chystají opustit "rodnou boudu"

IMG 3463 Jezevčíci mají skoro deset týdnů. Už váži všichni kolem kila a třičtvrte...největší má dvě a nejmenší kilo a čtvrt. Mají za sebou tetování, očkování, 4 x odčervení, čipování a několikatero stříhání drápků. Je to banda uličníků a už se pomalu rozutečou do světa. Máme stále volného jednoho pejska. Jmenuje se Esprit a čeká na tu nej rodinu. Více info o tomto spojení zde. Více fotek zde.

5.2.2013

Nový člen smečky

2 Abychom se letos nenudili...teda hlavně panička...tak se nám smečka rozrostla o dalšího kraťasa - krásného ročního hnědáka Norda Jokran. Máme velké plány...především zkouškové...tak uvidíme, jak se bude dařit. Více info o Nordíkovi zde.

4.2.2013

Nové fotky odchvánků

IMG 1070 Nové fotky mají ve fotogalerii naši odchovánci - chovní psi Adar a Arthur. Fotky jsou ze zasněženého cvičení s liškou :-).


2.-3.2.2013

MVP DuoCacib Brno

bella-2

Tento víkend se konala mezinárodní výstava psů  v Brně. Moc pěkně se tu předvedli potomci naších chovných psíků Agise a Arta.

Agískova dcera Ayiee Danitty si první den vyběhala známku VÝBORNÁ a druhý den VÝBORNÁ 1,CAC. Tím splnila podmínky pro získání titulu ČESKÝ ŠAMPION. Moc blahopřejeme. Je to již třetí šampion z tohoto vrhu!

Potomci našeho Artíka z CHS Bertonni Prague se také rozhodně neztratili. Bert Bertoni Prague V1,CAJC,BOJ v sobotu i v neděli. V neděli navíc úspěch završil v závěrečných soutěžích ziskem Junior BIG!  Belmondo VÝBORNÝ 3 a VÝBORNÝ 2. Bella Bertoni Prague po oba dny VÝBORNÁ 2, Babetta VÝBORNÁ 3 a VELMI DOBRÁ. Z tohoto vrhu se již tři odchovánci pyšní titulem JUNIOR ŠAMPION! Gratulujeme.

Také dcera Arta z CHS Z Králova dvora Bona se moc pěkně prezentovala a získala v neděli VÝBORNOU 2, Res.CAC.

Všem moc blahopřejeme!

 

 

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz