Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

27.9.2016

Pejsek srbkého honiče k zadání

DSC 0466 K zadání máme pejska srbského honiče. Agar je moc pěkného exteriéru, milé temperamentní povahy. K zadání je do myslivosti a milující rodiny. Neváhejte nás kontaktovat. Více info o tomto spojení zde.


27.9.2016

Nové fotky zrzounů

DSC 0359 Nové fotečky zrzavců z vrhu L najdete zde. Pomalu se nám začnou rozutíkávat do nových domovů. Mají se čile k světu a jsou to už pěkná raubíři. Více info zde.


24.9.2016

 

Podzimní zkoušky s Edou, úspěchy odchovánků

IMG 9056

Tuto sobotu se Édes s páníčkem proběhli na podzimních zkouškách...Éda měla dobrý den a s 288body se jí podařilo zkoušky vyhrát. Tímto má splněné podmínky chovnosti a po vyřízení nezbytných formalit je z ní chovná fenka.

Úspěchy na zkouškách měli i naši odchovánci. Na ZN obstály jezevčice Grappa a Griotka. Gratulujeme!

 

Na Memoriálu J. Dostála (VZ) se výborně prezentoval Fantomas, který získal I.cenu, Res.CACT a celkové 3.místo! Moc blahopřejeme a děkujeme za prezentaci!

 

Další výstavní úspěch slavil i Gas, který na výstavě ve Wroclavi, získal výbornou, CWC a CACIB!


21.9.2016

Nový přírůsetek

DSC 0539 Po úspěšném předvední Vinnie sestry na zkouškách jsme si podohodě za odměnu vybrali štěndo z její mateřské CHS Stella Venandi. Xanta alias Nany rozšíří naší smečku o další fousatici. Uvidíme, jak poroste....zatím je to prostě veselý, mazlivý trochu otlustělý dráťáček. Více info zde.


14.9.2016

 Výsledky RTG

4

S našima mlaďoškama jsme vyrazili RTG. Mají to jako pěkný dárek k narozeninám. Výsledky jsou více než parádní!

 

Vinnie Stella Venandi, Rebeka z Czarnego Dworu, Pradellinensis Volga - DKK 0/0, DKL 0/0, OCD negativní!

 

Na RTG byli i naši odchovánci:

Hades Vives Bohemia - DKK 1/1, DKL 0/0

Izrael Vives Bohemia - DKK 0/0

 

Díky páníkům a gratulace!

 


13.9.2016

 

Nové fotečky štěňátek z vrhu L

m2

Zde najdete nové fotečky a první postojovky maďárků z vrhu L. Prcci mají téměř šest týdnů, rostou před očima a hrozně rychle to utíká. Z tohoto vrhu máme volného kluka k zadání. Více info o rodičích zde.

Volné prcky máme i z A-čkového vrhu srbských honičů. Info najdete zde!

Neváhejte nás kontaktovat.

 


9.-11.9.2016

 

Víkend na MJM a na ZV

14331102 1155140144539366 18505986 n

O víkendu se konala vrcholná akce KCHHMO Memoriál MVDr. Jiřího Michálka. Účastnit se klubových zkoušek považujeme za téměř nutné :-) a dělá nám to vždy radost.


Tentokrát jsme drželi palce z korony našim odchovánkům a přátelům, protože naši svěřenci jsou moc mladí, staří či nepřipravení:) ...jsme moc pyšní, že tolik "Vivesáků" se věnuje právě práci.......jen účast považujeme za důvod ke gratulaci. Díky všem za předvedení hafanů, za fajn víkend s přáteli, pohodovou atmosféru zkoušek, zábavu a možná uvědomění si toho, že kynologie by neměla být jen o bodech, titulech a cenách, ale především o partě lidí se stejným koníčkem!!! Bylo to moc fajn přátelé ....

Gratulace všem!


Fantomas Vives Bohemia - PZ II.cena, SVP I.cena, MJM II.cena
Bastien Vives Bohemia - PZ II.cena, SVP I.cena, MJM II.cena
Ireland Vives Bohemia - PZ III.cena, SVP I.cena, MJM III.cena, nejlmadší účastník!
Choice Vives Bohemia - SVP I.cena



Mimo Michálka jsme si odskočili na Zkoušky vloh pořadané OMS Klatovy, kde jsme vedli dva svěřence, které máme letos na výcvik ...


NDO Venus Stella Venandi - I.cena, 223bodů, VÍTĚZ!
PP Rigo ze Stražišťských lesů - I.cena, 222bodů, 3.místo!


Za fotečku díky Janě Píchové a rovněž gratuluji!

 


3.9.2016

 

Úspěšný zkouškový víkend

14256747 10153771407535936 1137621071 n

Tento víkend byl velmiúspěšný pro nás, naše svěřence a odchovánky. Několik našich hafaů se předvedlo na zkouškách a všichni si vedli výborně!

Skvělého snového úspěch dosáhla naše Fréa Vives Bohemia s paničkou Štěpánkou, které zmákli Memoriál Richarda Knolla, a to v III.ceně )limitní známka z ohrádky) na 8.místě s titulem Nejlepší voda! Je nám ctí, že psi z našeho chovu se nominují a zůčaatí této nejvyšší soutěže! Děkujeme...

Náš navrácený Basty s páníčkem vyrazli na všestranky a rovnou na náročný memoriál. Takže od soboty: "U" Bastien Vives Bohemia - Memoriál Josefa Kobzy - II.cena, vysoko v bodech...máme dalšího všestranného odchovánka, díky Davide.

Zrzky Choice s Markétou se předvedli na Memoriálu L. Hejného, kde úspěšně dohončily PZ v I.ceně!

Dále máme informaci z norovaček, kde Felicia Vives Bohemia - ZN obstála, 2. místo, 7 vteřin!

Welššpringřík Aztek Vives Bohemia - BZ I.cena, vítěz! Děkujeme páníčkům za informace. Máme radost ...

Pudlpointr Rigo ze Stražišťských lesů, který je u nás na výcviku zvládnul PZ v I.ceně, celkově 2.místo...aneb další klubové plemeno předvedeno .


Jinak moc všem dalším známým blahopřejeme....a nastává další zkouškový podzim ....jsme moc pyšní chovatelé....díky všem dvounozí i čtyřnozí....děláte nám vážně radost...

 

Foto Jana Vajdová.

 

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz