Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

AKTUÁLNÍ ŠTĚŇÁTKA

maďarský ohař krátkosrstý - štěňátka se narodila 3.11.2011. Odběr ihned. Volní tři pejsci.

 

JARO 2012: plánujeme štěńátka foxteriérů a maďarských ohařů. Vice info v sekcích štěňata.


PF 2012

 

pf2012


21.12.2011

Komando mravenců má sedm týdnů

Naše banda maďarských zrzavců má už sedm týdnů, pěkně zlobí, dovádějí a jsou to prostě mazlíci. Volní jsou stále tři pejskové. Neváhejte nás kontaktovat. Štěňátka jsou již tetovaná, očkovaná, odčervená...v pátek jen doplníme čip a můžou se pomalu chystat opustit rodnou boudu :-). Více informací o tomto spojení zde.

 

Dodge - volný/ free IMG_8152
Drak - volný/free IMG_8187
Dustin - volný/free IMG_8165


20.12.2011

Nové fotky Barnabasze Vives Bohemia

 

DSC06845 Dnes nás navštívil zrzoun z vrhu B Barnabasz. Je to už velký hafan, vypadá moc hezky (maminku Primu určitě nezapře) a je veliký mazel. Přejeme vše nej do příští výstavní sezóny. Jeho novou profilovou fotku a fotky ve fotogalerii najdete zde.


17.12.2011

Agísek otcem

Dnes v noci se stal náš Algeron Laváre Morávia tatínkem dalších zrounů. Maminkou štěňátek je krásná Anna Queen z Kulivé hory. Narodilo se celkem sedm mravenců - čtyři holky a tři kluci. Přejeme jim vše nej. Více info o tomto spojení zde.


16.12.2011

Štěňátka německých krátkosrstých ohařů bohužel nebudou

Bohužel, plánovaný vrh německých ohařů se ruší. Aisha má zdravotní problémy, proto jsme se rozhodli na této fence již nechovat. Momentálně jiný vrh kraťasů bohužel neplánujeme. Tímto se moc omlouváme se zájemcům, kteří si na štěňátko dlouho čekali.


15.12.2011

Cerris v novém domově

 

056 První fotečky z nového domova a také novou profilovou fotku má náš malý Cerris, Ríša a nově Fido. Vypadá to, že se pěkně zabydlel a my dooufáme, že jeho nová "smečka" ho bude rozmazlovat stejně jako my :-).


14.12.2011

Štěňátka výmaráčků bohužel nebudou

Výmarka Dona, která měla mít koncem roku štěňátka se rozhodla, že si nebude kazit postavu a nezabřezla. Štěňátka se tudíž odkládají. Bližší informace dáme včas vědět.


12.12.2011

Nové fotky maďárků

IMG_8272

Nové fotky maďárků z vrhu D najdete ZDE. Najdete zde skupinové, momentky i postojovky a portréty jednotlivých prcků. Všichni už pěkně dovádějí. Tři pejsci stále hledají své páníčky. Neváhejte nás kontaktovat či navštívit.


10.12.2011

Hon na drobnou zvěř v Kutlířích

Tuto sobotu jsme se již tradičně zúčastnili honu v Kutlířích u Kolína. Počasí bylo krásné, pejsci se pěkně proběhli. WSS Ennie měla svou premiéru a pracovala moc hezky. Spolu s námi vyrazli i kamarádi z výcviku Radka s Brixem a Petr s Bertem. Oba předvedli, že jsou moc šikovní i v praxi. Děkujeme všem za vydařenou akci a brzy v Kutlířích opět naviděnou.


8.12.011

Nové fotky odchovánků z vrhu B

Nové fotky v galerii mají již devítiměsíční slečny z vrhu B - maďarky Babeta a Bria. Moc děkujeme paničkám za zaslání.


4.12.2011

Mikulášské venčení s maďárky s vrhu C

1

Dnes jsme s hrdým otcem Agískem vyrazili na prochajdu s jeho 4 měsíčními potomky z vrhu C. Dorazila a maminka štěňátek Gába. Celkem se sešlo 6 ze 7mi prcků a bylo to moc fajn. Štěňátka rostou jako z vody, mají se v nových domovech báječně a těšíme se na jejich první cvičení. Všichni prcci (kromě Connie, která to má do Prahy daleko) mají nové profilové fotky (vzhledem k temperamentu prcků jsou více či méně povedené :-)).

Novou profilovou fotku má i jezevčík Bellot.


3.12.2011

Hon na drobnou zvěř

Tuto sobotu přijal páník pozvání od majitele našeho odchovánka foxlíka Browna na hon na drobnou zvěř. Akce to byla pěkně organizovaná, příjemná a zvěře byl dostatek. Večer proběhlo příjemné posezení v přátelském duchu. Brown alias Bárt roste do krásy a již nyní je hlasitý :-).


1.12.2011

Štěňátka maďarských ohařů

SZIKRA-GALLERY (59)

Tak již "odtajníme" plánovaný vrh E maďarských ohařů.. Krycí listy již máme doma a doufáme, že vše klapne a toto atraktivní spojení se nám podaří uskutečnit. Pomalu přijímáme záznamy. Jinak stále ještě máme volné pejsky z současného vrhu D. Mají se báječně a už vesele dovádějí. Nezávazné návštěvy jsou vítány. Neváhejte nás kontaktovat.


30.11.2011

Nové fotky

264

Nové fotky v galerii mají jezevčice z vrhu A - Anabelle Queen a Ariettka, z ketrých už jsou slečny a chystají se na svou výstvaní premiéru. Nové fotečky má i foxlík Brown, který již zahajuje svou loveckou kariéru. Za fotky a zprávy o tom, jak se prcci mají děkujeme jejich páníkům.

Novou profilovou fotku má i naše Šárina (Assacra Danitty).


27.11.2011

Nové fotky maďárků a malého Ríši

IMG_7844 Zde najdete nové fotky bandy zrzounů, kteří už mají téměř měsíc. Všichni mají již přes dvě kila, pěkně prospívají, jsou dvakrát odčervení a začínají lumpačit. My postupně začínáme přikrmovat. Dva pejsci stále čekají na své páníky. Více info o tomto spojení zde.

Pár foteček má i "náš" drobek Ríša (Cerris Vives Bohemia), který se za pár dní vydá za svou novou rodinou k Ostravě. Ríšu pěkně rozmazlujeme, večer se s námi válí na gauči, učí se čistotě a je to něžný ďáblík :-). Fotky zde.

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz