Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

   krycipsi1           Naprodej1

aktuality prosinec 2008 Tisk


!!! BEREME ZÁZNAM NA ŠTĚŇÁTKA FOXTERIÉRŮ !!!




27.12.2008 - Povánoční focení miminek

 

pf2009

Vzhledem k tomu, že se štěňátka


každým dnem mění, rozhodli jsme


se pro další povánoční várku foteček.

Fotečky naleznete v foxteriérech - odchovy A.

 

 


 

27.12.2008 - Poslední letošní hon na Kolíně

Tuto sobotu se konal poslední letošní hon v našem oblíbeném sdružení na Kolíně. Musíme říci, že se vydařil se vší parádou. Počasí nám přálo, mírný mrazík nám dopřál pohodlnou chůzi po polích a v jedenácti flintách jsme si krásně zalovili. Ulovili jsme 16 zajíců a 20 kohoutů. Atmosféra byla parádní, psi se snažili (i když byli po včerejšku dosti utahaní) a ani se nám nechtělo domů. Děkujeme za krásnou loveckou sezónu a těšíme se příští rok.

 


26.12.2008 - Hony na Štěpána

Za krásného zimního počasí  se panička a páneček vypravili naŠtěpánské hony na drobnou zvěř. Panička vyrazila za kamarády do sdružení u Sečské přehrady - Běstvina a páníček byl poblíž domova v sousedním sdružení Kyšice. Hony proběhly parádně, organizace byla výborná. Artík ani Tex se nenudili a u Seče se slovilo kolem 170 kusů pernaté zvěře!. Večerní posezení se vydařilo, jídlo bylo výborné a zábava také. Těšíme se příště....

 


22.12.2008 - Hlavní hon Kolín - Kutlíře

Dneska jsme vyrazili jako každý rok na hlavní hon do našeho oblíbeného sdružení u Kolína. Bláťivé počasí a deštík nám moc nepřáli. V oračkách se chodilo težko a my měli bláto až za ušima. Nicméně, hon se vydařil, slovilo se 54 kusů zajíců a 16 kusů kohoutů. Hafani Art i  Tex makali na jedničku, snažil se i RR Ajax našich přátel a večerní posezení opět stálo za to. Prožili jsme fajn sobotu a těšíme se příště.



19.12.2008 - Naháňka Nižbor

Tento pátek vyrazil Drix a páníček na podnikovou naháňku LS Nižbor. Počasí příliš nepřálo, pršelo a foukal silný vítr. Přesto se podařilo černou zvěř ulovit, Drixovi se perfektně vydařila dohledávka postřeleného jelena a večerní "vánoční besídka" se také perfektně vydařila.


 

18.12.2008 - Krytí Drix z Blýskavé a Peggy z Heřmanova domu

Dneska proběhlo opětné krytí šampionky Peggy a našeho Drixe. Doufáme, že to klapne a štěňátka budou stějně krásná jako ty, které teď vychovává její příbuzná Netty.

 


 

17.12.2008 - Krytí Drix z Blýskavé a Axicola z Lokte

Na krytí dneska dorzalia nevěsta černá s pálením Axicola. Vše proběhlo tak, jak má a těšíme se na další Drixíčkovi děti.



13.12.2008 - Sobotní hony na drobnou zvěř

Dneska se panička a páneček vypravili na další hony. Panička vyrazila do mlhy a sněhu na hon do Úholiček, kde se slovilo 92 zajíců a 48 kohoutů. Páneček byl o pár klimetrů dál, u kamaráda v Libečově. Narozdíl od paničky měl slunečné počasí. Hony se vydařili, hafani tex a Art si zanosili a my si to pěkně užili.

 


 


4.12.2008 - První fotečky miminek foxíků z prvního dne narození + nějaká videa

 

IMG_3312


 

4.12.2008 - !!! ŠTĚNATA FOXLÍKŮ SE DEROU NA SVĚT !!!


Dneska nás čekalo velké překvapení. Ráno, po návratu pánečka z šoulačky na jelena, se doma linou zvláštní zvuky. Původní představa byla taková, že se kokra naučila kňučet novou tóninou, ale po chvilce zjistil, že kníkání a pištění přichází z Bazinčiného pelíšku. K našemu překvapení jsme zjistili, že šikulka sama, bez naší pomoci už přivedla na svět čtyři krásná štěňátka a vzorně se o něstará. Momentálně jich už je pět a stále čekáme, jak to dopadne. Ještě jsme ani nezkoumali,· jaký je poměr pohlaví, ale jakmile Bazinka dorodí, tak podáme informace. Jedinou potěšující zprávou je, že se mají všechna čile k světu, jsou tam jak klucí tak holčičky, hned se hrnou k mámě na mlíčko a jsou všechna hezky probarvená a zdravá. Informace o pohlaví, váze a fotky dodáme večer.

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz