Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

   krycipsi1           Naprodej1

Aktuality unor 2009

!! Bereme záznamy na plánované jarní/letní vrhy jezevčíků drsnosrstých a německých krátkosrstých ohařů!!

Předpokládaný odběr NKO je koncem června!


24.2.2009

Agísek bude otcem dalších zrzavců ...

Dnes jsme se dozvěděli další bezvadnou zprávu. Volala panička Ciky z Nehvizd, která u nás byla zhruba před měsícem na námluvách, že březost jejich fenečky je potvrzena. Tak se tedy těšíme na další štěňátka maďárků po našem Agim. Kdo by měl zájem o štěňátka z tohoto spojení, neváhejte nás kontaktovat.


 

23.2.2009

Aisha od Křenovky nakryta Harym z Kuželova ranče

Aishinka jako pravá dáma dělala trochu fóry, a tak jsme museli jet za ženichem hned čtyřikrát. Od pátku prováděli všelijaké milostné předehry a skutek pořád utíkal. Nakonec se však vše podařilo a Harýsek po dlouhém naléhání a dvoření se Aishu konečně "ukecal" a ta svolila a 14.den hárání se nechala nakrýt. Pánečkům se vážně ulevilo a doufáme, že vše v pořádku dopadne a budeme se moci koncem dubna radovat z kupy malých kraťásků. Více informací o očekávaném vrhu brzy uvedeme NKO - štěňata - aktuálně.


19.2.2009

Boneta Moravia Centurion čeká štěňátka s naším Agísem

Vyšetření potvrdilo, že nevěsta našeho Agíse - Boneta Moravia Centurion je březí a čeká několik malých zrzavců. Holčičce držíme palce a těšíme se na první Agiho potomky. Pokud máte zájem o MOKa po našem Agim, neváhejte kontaktovat chovatelskou stanici Gurdau ( www.gurdau.euweb.cz ).


11.2.2009

Nově udělané profílky nových přírustků do naší smečky

V menu již jsou nové profily našich nových hafanů. Představujeme vižlu Báru alias Primu, jezevčici Ugi alias Bugi a foxe Artabana alias Banýska.

 .IMG_5119a   


9.2.2009

Důležité sdělení pro zájemce o štěňátka německých krátkosrstých ohařů - Aisha začala hárat!

Včera jsme zjistili novinku, že kraťanda Ajsha od Křenovky začala hárat. Neočekávaně o pár měsiců dříve. Za ženichem se nejspíše vydáme přibližně za 10 dní. Pokud se vše povede, tak ohaříci by se měli narodit koncem dubna a k odběru budou koncem června. Pokud tedy patříte mezi vážné zájemce, tak bereme záznamy. Více info v NKO - štěňata - plánujeme.


5.2.2009

Štěňátka foxteriérů jsou již všechna v novém domově...teda až na jednoho Wink

Všechna štěňátka foxlíků z vrhu A Vives Bohemia jsou již v nových domovech. Malé šído Aika odjela do nedaleké Prahy k sokolníkovi Šlosarovi, druhá fenečka - ukecaná Axa bude lítat také v Praze a v honitbách pana doktora Nováka, černý neposeda Anubis odcestoval do lesů mimoňských, kde bude doprovázet na lovech pana Vášu a hnědý zabiják Asparagus nakonec bude lovit na jihu s panem Zadražilem v revíru Nové hrady. Poslední divoch Artaban nám zůstal v hájovně a doufáme, že z něj vyroste teriér se všim všudy....Laughing. Spolu s jezevčicí Uginkou alias Bugi tvoří doma vážně živou atmosféru a jsou to dvě neřízené střely......Fotky budou co nevidět.

Výborná zpráva je, že všechna štěňata budou aktivně využívány v myslivosti!

Přejeme novým pánečkům, ať jim foxlíčata dělají jen radost a vyrostou z nich platní lovečtí pomocníci a hlavně kamarádi a parťáci.


 

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz