Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

28.1.2012

MVP Trenčín

Na mezinárodní výstavě ve slovenském Trenčíně se předevdl náš Adar Vives Bohemia, který v kvalitní konkurenci mezitřídy vyběhal titul CAC a tím dokončil titul ŠAMPION Slovenska. Moc gratulujeme.


21.1.2012

Naháňka MS Krnčí

Dnes jsme se smečkou vyrazli na polsední naháňku letošní lovecké sezóny. Hafani pěkně makali a zvláště jezevčice Bugina předváděla moc pěknou práci na černé zvěři. Zvěře bylo dost. Uloveny byly nakonec dva kusy černé zvěře a jedna liška. Naháňky se zúčastnilo i pár kamarádů z výcviku. Jejich hafani makali rovněž moc hezky.


15.1.2012

MVP Norimberk

Tento víkend jsme strávili v Německu na mezinárodní výstavě. Tentokrát jsme tam měli dva hafany: maďara Ora Kajana z Baštin a jezevčici Ornellu Tergy. Oba dva nás moc potěšili a ve svých třídách získali VÝBORNÁ 1, CAC a následně i Res.CACIB, VDH Res.CAC. Výstava jinak moc příjemná, dobře organizovaná. Za výpomoc při handlingu a společnost děkuji Katce Benediktové a Markétě Zelenkové.


14.1.2012

Šampion šampionů 2011

Dnes jsme se s Artem (Or Kajan z Baštin) zúčastnili soutěže Šampion šampionů 2011. Na tuto akci jsme jeli spíše ze zvědavosti, protože to máme kousek a každý rok si říkáme, že se tam vypravíme. Akce je to pěkná a zvláště lidé, kteří se ve psech moc neorientují si přijdou na své a seznámí se s mnoha plemeny. V maďarech byla konkurence tří šampionů. Náš Artík do druhého kola bohužel nepostoupil. Ale ani nás to moc nemrzelo, protže ho porazila krásná fena Petry - Alerta Boglarca, která si to určitě moc zasloužila. Maďar se mezi deset nej bohužel nedostal, ale i tak, bylo komu fandit a den jsme si moc užili.


13.1.2012

Krytí Elizy Game Power

Dnes proběhlo krytí naší zy naším odchovánkem Asparagusem. Vše proběhlo bez problémů a my doufáme, že se za měsíc dočkáme potvrzení březosti. Bereme záznamy na štěňátka z tohoto spojení. Více info zde.


9.1.2012

Nové fotky odchovánků

CSC_0494

Novou profilovou fotku má maďarek z vrhu B - Bax Vives Bohemia, který si byl u nás s páníkem zacvičit. Je z něj krásnej hafan. Nové fotečky v galerii má i holčička z vrhu C - Connie Vives Bohemia. Moc děkujeme páníkům za zaslání.

 


8.8.2012

Nový přírůstek smečky

1

Tak je konečně doma! Hned po výstavě jsme se nedočkavě zastavili pro naší malou zrzavou dračici, dceru našeho Artíka a fešandy Bertičky - Bardotte Bertoni Prague. Doufáme, že bude dělat jen radost a půjde ve stopách svých úspěšných rodičů. Momentálně se válí spokojeně na gauči a lumpačí. Brzy více fotek a vlastní profil...:-).


7.8.2012

Hanácká národní výstava psů 2012

freya

Tuto sobotu jsme vyrazili na národní výstavu do Brna. Největší úspěch zde měla špringra Freya od Škrabalky, která ve třídě otvřené získala ocenění VÝBORNÁ 1, CAC. Tímto se stala čekatelem českého šampiona a zároveň splnila poslední podmínku chovnosti (dle nových pravidel - bohužel stačí jen dvě výstavy na výbornou :-(). My se ale letos na zkoušky stejně vypravíme! Za předvedení moc děkuji Petře, paniččce Freyina otce Arana.

Dále se na této výstavě předvedly naše jezevčice - Ornella Tergy a Queen Tergy - obě v pracovní třídě. Queena sice za VD, ale už se celkem pěkně prezentovala a v kruhu si byla jistější :-). Také hezky prošla výběrem do chovu a máme z ní CHOVNOU FENKU. Nela v pracovní tříde VÝBORNÁ 1 - tentokrát bez titulu. Dále se v mezitřídě předvedl náš MOK Adar Vives Bohemia, který si vyběhal VÝBORNOU 3.

Z našich odchovánků zde byl  NKO Aristokrat Vives Bohemia VD 3, MOK Cranberry Vives Bohemia VELMI NADĚJNÝ 1.

Po našich chovných psech se zde předvedli synové Arta (Ora) Bernard Ariadnina nit V 1,. CAC (dokončil titul Šapion ČR!) a Boris Ariadnina nit V2. Dále potomci Agise Aladár Danitty - VÝBORNÝ 2, Res.CAC - tím splnil podmínky pro získání titulu Český šampion! Dále jeho sestra Ayiee - VÝBORNÁ 3.

Moc všem blahopřejeme a děkujeme za prezentaci pejsků.


2.1.2012

Štěňátka opouštějí rodnou boudu

IMG_8135

Prcci nám pomalu odjíždí do nových domovů a máme doma zvláštní klid. Holčička Deborah bude bydlet v Hořovicích u páníků Blanky a Davida. Druhá hočička Derby odjela do dalekého Lipska a budou jí říkat po mamince Ambra. Pejsek Dollar bydlí ve velké smečce v Praze s paničkou Růženou a pejsek Drak odjel do Vestce u Prahy, kde se bude s páníkem věnovat výcviku. Raubíř Dustin odjel až do dalekého Švýcarska, kde ho čeká aktivní život v rodině a poslední nás opustil Dodge, který odjel do Polska, kde se s páníkem bude věnovat myslivosti. Doufáme, že všechna štěňátka si našla jen ty nejlepší páníky a dle zpráv a foteček, které zasílají tomu tak opravdu je. Brzy přidáme profily jednotlivých prcků.


1.1.2011

Novoroční procházka naší smečky

1 Dnes jsme vyrazili na novorční procházku a vzali s sebou kamarády a také většinu členů naší smečky. Doma zůstali jen ti, kteří na Silvestra pracovali na naháňce a měli uťapkané nožičky. Počasí bylo deštivé, ale vychodit "silvestrovské obžérství" je důležité...takže krásný vstup do Nového roku všem!
 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz