Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

25.8.2018

Mezinárodní výstava Mladá Boleslav

b

V sobotu se konala výstava v Boleslavi. Zatím co my jsme cvičili, tak naše Kira s Renčou se proběhly ve výstavním kruhu. Vedlo se jim výborně a ziskem výborné, CAC, CAC ČMKU, CACIB a BOS se Kira stala novopečenou Grandšampionkou ČR a zároveň má nárok na přiznání titulu Interšampion! Blahopřejeme a díky za předvedení Kiry.

Foto Renata Schmarcová


18.-19.8.2018 

Výstava Zákupy - Vinnie BEST IN SHOW!

a

O víkendu se konala tentokrát dvoudenní výstava v Zákupech. Na tuto výstavu jsme nahlásili naše dráťandy a maďarku Carmen. Bohužel u "Karla" nám účast překazilo hárání. V maďarském kruhu se předvedl i náš Nando (naposled ve třídě dorostu) a Kronos. Dále zde měl premiéru odchovánek Chic Vives Bohemia.

Sobota: 

MOK Nando Vives Bohemia - velmi nadějný 4/11

MOK Kronos Vives Bohemia - výborný/11

MOK Chic Vives Bohemia - výborný/11, vybrán do chovu

NDO Vinnie Stella Venandi - výborná 1/1, CAC, BOB a BIS!!!

NDO Xanta Stella Venandi - velmi dobrá 1/3

 

Neděle: 

MOK Nando Vives Bohemia - velmi nadějný 2/7

MOK Kronos Vives Bohemia - výborný/12

NDO Vinnie Stella Venandi - výborná 1/1, CAC, Klubový vítěz, BOS

NDO Xanta Stella Venandi - výborná 1/3

 

Moc děkujeme páníkům za prezentaci hafanů!!! Honzovi velké diky za předvedení holek a vůbec všechnu pomoc...

Foto Eva Černohubová.

 


 

11.8.2018

Klubové podzimní zkoušky, WDS Amsterdam

c

V sobotu jsme se zúčastnili klubových PZ. Teplé počasí a také ne úplně ideální připravnost psů zavinila, že Nána i Káča zkoušky nedokončily. Ale i o tom je kynologie. Následné hárání Káči, které přišlo o dva měsíce dříve pak mnohé osvětlilo, ale není se na co vymlouvat. Zkoušky byly náročné, výborně připravené a plně odpovídaly tomu, co by měl každý ohař na PZ umět. Tj. lovila se zvěř, každý měl několik příležitostí předvést práci před i po výstřelu v bažantech.

Na těchto zkouškách uspěl náš Kronos s Mírou, kteří dokončili s limitkou ze společného honu vysoko v bodech v II.ceně na krásném 4. místě. Moc gratulujeme a děkujeme za fajn den!

Honza Bendl se s Vinn vydal na výlet do Amsterdamu, kde probíhala světová výstava psů. Vinn se moc pěkně předvedla a získala známku výborná 3. Moc děkuji Honzovi a všem co pomohli a to, že se zde mohla Vinn ukázat! Díky.

Foto Miroslava Fiedlerová


4.8.2018

Prckové v nových domovech

12

Prckové z vrhu P se nám pomalu rozutíkali do nových domovů. Věříme, že všichni budou dělat radost a o některých ještě uslyšíme.

Určitě uslyšíme o "růžové" fenečce jménem Piaf Vives Bohemia zvaná Agis (díky Jitko...doufám, že bude stejně úžasná jako stejnojmenný její dědeček), která zůstává působit v naší chovateské stanici. Vyrůstat bude vedle maďárka Kronose v báječeném domově u Jitky a Míry Kubátových. Doufáme, že bude Jitce dělat jen radost a nám také :-).


18.7.2018

 

Zkoušky z vodní práce

1

V sobotu jsme se účastnili zkoušek ze speciánlní vodní práce pořádaných OMS Kladno. Zkoušky proběhly v báječné atmosféře a všichni jsme dopadli výborně.

Vítězem se stal náš Kronos Vives Bohemia s Mírou a s plným počtem bodů. Za ním na 2.místě o věk naše  Jagueline Vives Bohemia s Renčou. Dále Zuzka vedla trochu "narychlo" irského setra Connyho, který dokončil v I.ceně a v I.ceně dokončil i Viktor s dráťandou Ginou. Všem dalším "spoluvodařům" gratulujeme"

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz