Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

29.7.2017

Zkoušky z vodních prací OMS Kladno Mšec

33

V sobotu se předvedly naše holky německé - dráťanda Vinnie Stella Venandi a pálenka kraťasku Rebeku z Czarnego dworu "Kačku". Obě dokončily v I.ceně. Vinne s jedou trojkou za uvázané stanoviště na krásném 2.místě a Káča navíc s trojkou z hluboké a trojkou z poslušnosti :) na místě 5. Hold "vodní" temperament tatínka Norda v sobě Kačka nezapře...z obou jsou tedy upotřebitelné fenky!


Jinak na těchto zkouškách běžel i Gucci Vives Bohemia a Izrael Vives Bohemia. Oba v I.ceně a Gucci tímto rovněž splnil podmínky pro chovnost! Díky všem za pomoc, podporu a gratulace všem zúčastněným!


22.7.2017

Nové fotečky maďárků

f1 Naši zrzci mají tři týdny. Maji za sebou první odčervení, stříhání drápků a váží kolem jednoho kilogramu. Už začínají pomalu cupitat a otevřeli očka. Z tohto spojení máme k zadání pejska. Více o rodičích zde. Nové fotečky zde.


22.7.2017

Úspěchy našich odchovánků na zkouškách ...noví chovní psi z naší CHS

1a

O víkednu na poli zkouškovém se předvedli Jagger Vives Bohemia "Aron" a Izrael Vives Bohemia. Arona máme ve výcviku a vedli jsme jej na zkouškách z vodní práce. Vedl si výborně a zkoušky zmáknul v I.ceně s plným počtem bodů a stal se celkovým vítězem.

Na lesních zkouškách bojoval náš "Izák" s Terkou, kteří s jednou trojkou dokončili v I.ceně na krásném 3.místě. Tímto máme další dva "Vivesáky", kteří splňují podmínky chovného psa! Děkujeme za prezentaci Izzana a blahopřejeme! Za fotečku a podporu na zkouškách díky Petrovi Starenkovi. 


17.7.2017

Úspěchy Grappy na zahraničních výstavách

HU Naše Grappa Vives Bohemia opět válela na výstavách. V Rakousku - CACIB Oberwart 15.7.2017 získala výborná 1, CAC, CACIB a BOB a Res. BIG!! Poté v Maďarsku 2 x výborná, 2 x CAC, CACIB, 2 x BOS a SAVARIA winner! Moc blahopřejeme!


15.7.2017

Plánujeme vrh B srbských honičů

5 Naše srbka Bublina se rozhodla hárat ještě před loveckou sezónou a my se rozhodli ji nakrýt. Bude se jednat o opakované spojení. Otcem štěňat bude náš Best. Doufáme, že za měsíc sono potvrdí březost a na svět příde vrh B těchto pracantů. Více info zde. bereme záznamy na štěňátka.


15.7.2017

 

Národní výstava Mladá Boleslav

1

V sobotu jsme vyrazli na výstavu do Mladé Boleslavi a dopadla pro nás velmi úspěšně.

Vinnie Stella Venandi - výborná 1, CAC, CAC ČMKU, Národní vítěz, BOB, BIG V!

Xanta Stella Venandi - výborná 1, CAJC

Azra Vives Bohemia - výborná 1, CAJC, BOJ, BOB

Rebeka z Czarnego dworu - výborná 2, Res. CAC

v třídě čestné se předvedl náš odchovánek Dollar Vives Bohemia - výborná 1

 

Moc děkujeme všem za pomoc, za prezentaci odchovánků, za fajn setkání s přáteli. Za fotečku díky Honzovi Bendlovi. 


10.7.2017

Nová posila naší zrzavé sekce - Karel :)

9 Představujeme vám novou posilu maďárků - Carmen Damashca Aponivi. Zatím se jeví jako velmi nadějná fenka a těšíme se na práci s ní. Měla by po rodičích vynikat především prací v poli.... 


9.7.2017

Nové fotky mrňousků

IMG 2164 Nové fotečky téměř týden starých mrňousků zrzavých nadete zde. Všichni výborně prospívají, již mají přes půl kila a Doty je vzorná máma. Z toho vrhu máme k zadání pejska. Více info zde.


8.-.9.7.2017

Úspěch Grappy v Německu

de Na výstavách v Německu slavila opětovně úspěch králička Grappa Vives Bohemia. Na Spezial-Landessieger Ausstellung Nordbayern 2017 In Roth-Pruppach získala excellent 1., CAC- VDH, CAC-DTK, Landessieger, Best of Bred po oba dny a v sobotu dokonce BIG group IV! Tímto je šampionem VDH! Moc gratulujeme a děkujeme za prezentaci Grappy.


3.7.2017

Máme zrzavou nadílku, info o vrhu jezevčíků

19

Doty nám přivedla na svět svůj druhý vrh a vrh M naší chovatelské stanice. Vrh je moc pěkný, vyrovnaný, bez bílých znaků. Máme 9 kluků a 1 holčičku. K zadání z tohoto vrhu máme pejska Více info o vrhu M zde. První fotečky zde

 

Sono bohužel nepotrvdilo březost naší jezevčice Queenky a vrh se odkládá na podzim/zimu. 


17.6.2017

Národní výstava psů Klatovy a úspěchy našich odchovánků

1

Na národce v Klatovech se předvedli naši odchovánci a naše dráťanda Vinn. Výsledky byli výborné. 

Vinnie Stella Venandi - tř. vítězů, výborná 1, CAC, CAC ČMKU, Národní vítěz , BOB, BIG IV!

Maďárci:

Bastien Vives Bohemia - tř. pracovní, výborný 1, CAC, CAC ČMKU, BOS!

Kassandra Vives Bohemia - tř. mladých, velmi dobrá

Jezevčík Chip Vives Bohemia - tř. dorostu, velmi nadějný , Res.BIS Dorost výstavy!

 

Na výběru do chovu se předvedla jezevčice Felicia, která tímto splnila poslední podmínku pro chovnost. Gratulujeme! 

 

V Polsku se předvedl Gucci Vives Bohemia , který po oba dny získal výbornou, CWC a BOB. Navíc v sobotu i BIG III. V neděli na záverečky nečekali.  

Děkujeme všem pánečkům za prezentaci odchovánků a za velikou pomoc a handlig Vinn díky Míše Vašíčkové a Petře Königové :-)

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz