Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

30.6.2016

Štěněcí info

IMG 6624

Přinášíme novinky ohledně našich těhulí.

Srbka Bublina "klamala tělem" a oklama i sono. Buba je březí, takže srbští honiči se narodí během 10 dní. Více info o tomto spojení zde.

Maďarka Irenka zabřezla a vrhu L se dočkáme začátkem srpna. Více info zde.


25.6.2016

Výstava Náměšť na Hané

1

O víkendu jsme se zúčastnili výstavy v Náměšti na Hané...krásné prostředí, horké počasí a super úspěch především pro naše kraťasky...


Klubová výstava Klubu chovatelů německých krátkosrstých ohařů
Pradellinensis Volga - výborný 1/14, CAJC
Rebeka z Czarnego dworu - výborný, kandidát chovu


Speciální výstava Klubu chovatelů hrubosrstých a maďarských ohařů
Bardotte Bertoni Prague - výborný 2, res.CAC, dokončen šampion ČR
Vinnie Stella Venandi - velmi dobrý 3
Choice Vives Bohemia - velmi dobrý, kandidát chovu
Joy Vives Bohemia - velmi dobrý
Gabbana Vives Bohemia - velmi dobrý, kandidát chovu


Za fotečku díky Karolina Vybíralová! Za pomoc s handlingem děkujeme Tereze Šubertové a Markétě Prokopové!


18.6.2016

 

Vrh C německých ohařů krátkosrstých

IMG 7358 V sobotu přišel na svět Vrh C po Riušce a Golovi. Porod proběl rychle, bez kompikací a Ria je vzorná máma. Máme celkem tři fenky, dvě běloušky a jednu hnědku. Šest pejsků, a to jednoho bělouše a pět hědáků. Jedná se o především pracovní spojení se zaměřením na polní práci. Nějaká štěňátka jsou volná. V případě zájmu nás kontaktujte. Více info zde. První fotečky zde.


10.-12.6.2016

Cacib Nitra

3a

O víkendu jsme se vypravili na pár dní k sousedům na Slovensko a prezentovali zde naše hafany na výstavě. Super akce, fajn výlet a zábava s přáteli a výsledky více než výborné ...

Best Staroplaninski - 3 x výborný, 3 x CAC, 2 x CACIB, 3 x BOB, užší výběr o BIG, Winner Nitra 2016, Grand Prix Slovakia winner 2016, Cruft´s Qualification 2017

Vinnie Stella Venandi - 3 x výborný, 3 x CAJC, BOJ, 2 x BOS, BOB, užší výběr o JBIG, Winner Nitra 2016, Cruft´s Qualification 2017 - nový JuniorŠampion SK!!!

Jaquelline Vives Bohemia "Kira" - 3 x velmi nadějný 1, Puppy BIS!!! - nový slovenský šampion štěňat

Choice Vives Bohemia - výborná 1, CAJC, výborná 2, velmi dobrá 2

Izrael Vives Bohemia - 2 x velmi dobrý 3, velmi dobrý 4

Moc děkujeme páníkům za prezentaci hafanů a Tereze Šubertové za krásné fotečky a za skvělý handling v závěrečných soutěžích.

 

Mezitím na Národní výstavě v Klatovech bodovala naše jezevčice Grappa, která získala výbornou, CAJC, BOB, BOJ a úspěšně splnila bonitaci se skvělým výsledkem!

Na poli pracovním se předvedla naše Fréa Vives Bohemia se Štěpánkou a do Klubových lesních zkouškách obsadili krásné 3.místo v I.ceně. Gratulujeme!


8.6.2016

Štěněčí info

7

Tak přinášíme aktuální info o naších vrzích.

Výbornou již straší zprávou je že fenka Kony je březí, takže vrh K maďarských ohařů můžeme očekávat začátkem července. Info zde. Na potvrzení březosti Irenky čekáme.

Srbka Buba si prý postavu kazit nebude a vypadá, že vrh A honičů odkládáme na zimu 2016. Více zde. Pro jistotu ještě provedeme jedno sono.

Kraťaska Ria se kulatí a během týdne očekáváme příchod na svět vrhu C. Zájemci nás mohou kontaktovat. Více info zde.

Vrh H jezevčíků pěkně prospívá a nové fotečky najdete zde. Z tohoto vrhu máme volného pejska. 


5.6.2016

Klubová výstava honičů

3

V neděli jsme se vydali na klubovku s našimi honiči. Parádní akce, výborná organizace a příjemná atmosféra...určitě jsme zde nebyli naposled :-)
Výsledky také super.
JWW´15 Ch.Best Staroplaninski - výborný, CAC, Vítěz Klubové výstavy
Šiško od Cetinskog vuka - výborný, CAJC, BOJ, BOB a JBIS!!!
Za handling Pana Šišky a veškerou pomoc a společnost moc děkujeme Štěpánce Kolářové! Za fotky, podporu a jak jinak než fajn společnost díky Markétě Prokopově!


4.6.2016

Výlet za ženichem do Maďarska

1

V sobotu jsme si udělali výlet do Maďarska za ženichem naší Irenky. Vše proběhlo jak má. Pro oba to bylo "poprvé" a oba se chovali jak profíci a byla to velmi rychlá akce. Doufáme, že se cca za tři týdny potvrdí březost a budeme se radovat ze štěňátek z tohoto hlavně pracovního spojení .... Více o tomto vrhu zde.


1.6.2016

Nové fotky jezevčíčků

32

Nové fotečky malých raubířů najdete zde. Mají za sebou odčervení, všichni už koukají a protože už jsou to "velcí" pejsci, vyměnili mašličky za oboječky. Trošku jsme zamíchali barvičky a z pejska se světle modrou stužkou je zelený, z oranžové se převlékl za černého a ze žlutě označené fenečky je fenečka s lososovou barvičkou. Jinak vše při starém. Více info o tomto vrhu zde. K zadání možný jeden pejsek.

 

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz