Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

Máme štěňátka maďarských ohařů ze zahraničního pracovního krytí! Volný pejsek!


25.7.2013

Plánujeme vrh jezevčíku standard drsnosrstých

IMG 0013 Naše Bugi konečně začala hárat a my vyrazili za ženichem. Doufáme, že vše klaplo a za měsíc budeme vědět, zda se konečně dočkáme fousatců! Více info o tomto vrhu zde.

 


20.7.2013

 

Nové fotky štěňátek maďarů

IMG 0551 Nové fotky zrzounů - první pokus o postoj a portréty jednotlivých štěňátek najdete zde. Už se nám to krátí a za chvilku všichni opustí svou rodnou boudu. Na svou milující rodinu čeká hnědý pejsek Fantomas! Pro více info nás neváhejte kontaktovat.

 


3.7.2013

 

Nové fotky zrzavých mravenců

IMG 5241
 
Maďaří komando roste jako z vody. Přes den řádí ve venkovním výběhu. Začínají projevovat lovecké vlohy (zatím hlavně na plyšovou havěť :-) ... a pomalu se budou chystat do nových domovů. Nové fotky z 5 týdne věku najdete zde. Za fotky děkujeme Klárce Bubeníkové...

 


1.7.2013

 

Foxlíčci v nových domovech

IMG 5117
 

Foxlíci již opustili rodnou boudu...tedy konkrétně dva - Dalibor a Drahomír. Další dva zůstávají doma. Naše teriéří směčka se tak rozrostla o Drahoslavu a Dobroslava :-).

Jména vrhu jsou tentokrát laděna staročesky :-). Přejeme krokodýlům hodně pohody v nových domovech a páníkům mnoho radosti s malými draky...věříme, že se nebudou vůbec nudit ... Děkujeme za fotečky a zprávy ...

Poslední společné fotografie zde. Za fotky děkujeme Klárce Bubeníkové...

 

 

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz