Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

10.11.2016

Čekáme malé špagetky, OV Mladá Boleslav

IMG 7378

Tak to máme potvrzené. Krytí Haka a naší Nelinky bylo úspěšné a my se asi za měsíc dočkáme vrhu CH jezečíků Vives Bohemia. Více info o tomto vrhu zde. Bereme záznamy na štěňátka.

 

Na oblastní výstavě v Mladé Boleslavi se předvedla naše Choice a získala výbrnou 1, tituly Vítěz třídy a Oblstní vítěz. Moc blahopřejeme a děkujeme za prezentaci Choice.


7.11.2016

 Úspěchy odchovánků, výsledky DKK

hon

Posledních pár dní máme samé skvělé zprávy. Nejprve máme oficálně potvrzenou chovnost maďárků Ira a Choice. Gratulace majitelům. Tito velmi kvalitní jedinci rozšíří chovatelskou základnu naší CHS. Jsme za to moc rádi.

Výborné výsledky máme ohledně zdraví. 

Ireland Vives Bohemia - DKK 1/1

Jaqueline Vives Bohemia - DKK 0/1, DKL 0/0, OCD negativní

 

Další zprávy máme od jezevčice Felicie, která získala I.cenu na ZV a posunula se tím o další krůček k chovnosti. Díky páníkům za prezentaci Feli.

Krásné pozdravy a fotečky k nám přichází ze začínající lovecké sezóny, kde mnoho našich odchovánků užívá zážitků honů a naháněk. Jsme rádi, že hafani pomůžou a že se jim takto věnujete.

Výborná zpráva přišla o narození štěňátek v Německu v CHS vom Schützenhof, kde se po našem Yankeem narodilo sedm prcků. Pět pejsků a dvě fenky. Blahopřejeme! Zároveň se náš Arthur stal dědečkem v CHS od Koldínské kapličky, kde se jeho šikovné dceři Avery narodilo 6 štěňátek. Blahopřejeme!

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz