Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

Pejsek srbského honiče k zadání. Více info zde.

Čekáme vrh N maďarských ohařů. Plánujeme vrh O. Více zde.


28.11.2017

Informace o vrzích maďárků

1003

Irenka má 14 dní do porodu a je z ní tak trochu "hroch". Jsme zvědaví, co nás čeká za nadělení, ale soudě podle apetitu a rostoucího bříška.... no uvidíme.

Jinak přidáváme info k plánovanému vrhu O. Maminou bude Choice Vives Bohemia a tatínkem Jagger "Aron" Vives Bohemia. Více o šikovných rodičích tohoto vrhu najdete zde

V případě zájmu o štěňátko z našeho chovu nás neváhejte kontaktovat.


15.11.2017

Volný pejsek srbského honiče

4

Náhle se nám uvolnil pejsek Bruce. Pejsek je moc pěkný, aktivní s všemi předpoklady loveckého i chovného psa. Pro více infomací nás neváhejte kontaktovat.

Více o vrhu zde.


6.11.2017

Březost potvrzena

poster

Naše daleká cesta do Litvy se vyplatila a my se cca za měsíc dočkáme vrh N po Iře a Haikovi. Jedná se o spojení výborných rodokmenů, exteriéru, práce a povah. Doufáme, že se vše vydaří dle našich přání. Více informací o tomto krytí naleznete zde. Bereme záznamy na štěňátka.


4.-5.11.2017

Výstava v Praze

IMG 0402 Na mezinárodní výstavě v Praze se předvedlo pár našich odchovánků. Výborně si vedl foxlík Dalibor, který ve třídě šampionů získal titul CAC, CACIB a BOS! Tímto Borek dokončil Grandšampiona ČR. V šampionech startoval i maďar Gucci, který získal ocenění výborný 3. Moc páníkům blahopřejeme a děkujeme za prezentaci.


1.11.2017 

Volný pejsek srbského honiče

IMG 9358

Srbáčata nám pěkně rostou a za chvilku se rozutěčou do nových domovů. Máme natetováno i naočkováno, prcci se jeví velmi nadějně. Na svou rodinu čeká ještě "béžový" pejsek Brian. Více informací o tomto spojení najdete zde. Neváhejte nás kontaktovat.

 

Za fotečky díky Klára Bubeníková.

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz