Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

   krycipsi1           Naprodej1

Aktuality duben 2009 Tisk

26.4.2009

Bára od Varvažovského mostu - MVP Opole - CWC, Res.Cacib

Dnes se Bára alias Prima premiérově zúčastnila výstavy. Svou výstavní kariéru zahájila vskutku povedeně a na mezinároní výstavě v Polsku ve třídě otevřené získala krásná ocenění výborná 1, CWC, Res. Cacib.

Jelikož panička dělala chůvu štěndům a páneček instrukotra na výcvikovém víkendu v Lučkovicích, tak Prima frčela na výstavu s Janou a Pavlínkou Píchovou...moc děkujeme za nabídnutou pomoc v naší časové tísni a Pavlínce za krásné profi předevedení.


V létě/na podzim plánujeme vrh A jezevčíků a maďarů. Bereme předběžné záznamy na štěňata.


23.4.2009 - Aisha má miminka!!!!!

Dneska se prodrala na svět očekávaná štěňátka německého krátkosrstého ohaře. Aishinka přivedla na svět 7 krásných štěňátek - 3 kluky a 4 holčičky. Mají se čile k světu a máma se o ně vzorně stará. Fotečky naleznete v NKO - odchov A. Všechna štěňátka již očekávají budoucí páníčkové a jsou zadaná.

IMG_7929

 


20.4.2009

Přidány fotky Aiky Vives Bohemia

Ve složce ODCHOV A u foxlíků naleznete pod odrážkou info - po rozkliknutí jmen štěňátek zprávičky a fotky o jednotlivých štěňatech.


 

19.4.2009

 

Nácvik v norování

Dneska proběhl na naší umělé noře první letošní nácvik v bezkontaktním norování, a to s hojnou účastí 26 pejsků. Pejskové se snažili a někteří jsou horkými adepty na budoucí vítěze zkoušek.

My jsme dopoledne vyrazili noru uklidit a vzali jsme s sebou naše benjamínky Banýska a Buginku. Společnost nám dělali páníčci našeho odchovánka Aiky Vives Bohemia a králík Josef. Zkusili jsme tedy první "nácvik na probíhání norou" za králíkem a štěňátka překvapila. Banýsek se řítil norou jako profík a Josefa nadšeně hlásil. Buginka s Aikou taky statečně bojovaly. Doufáme, že jim to půjde stejně dobře za pár měsíců i s liškou.

 


 

15.4.2009

Štěňátka po Agískovi se mají čile k světu

Tak nám pěkně rostou zrzavci po našem Agim a Ciky z Nehvizd. Pokud by měl někdo zájem o štěně maďárka, tak nás neváhejte kontaktovat.

stenatanovejsi dnespoprvepapaji

 


 

13.4.3009

Velikonoce se štěňaty na chalupě a srážka se zajícem

Velikonoce jsme strávili jako tradičně  na chalupě s rodinou. Z naší smečky s námi vyrazili štěňátka a mamina Aisha. Rodiče s sebou přivezli i maďarku Ambru, takže bylo o zábavu a dosatek postaráno.

Podařilo se nám poprvé seznámit Banýska s Buginkou se zajícem. Banýsek na zajíce hrozivě vrčel a pak nadšeně sledoval stopu. Buginka byla ještě statečnější a stopu sledovala asi 300 kroků přes celou louku. Zatím jsme z práce odchovánků nadšeni.


7.4.2009

Bára od Varvažovského mostu - rtg DKL 0/0 !

Dnes jsme vyrazili s maďarkou Bárou alias Primou na rtg. Po nasnímkování kyčlí a loktů jsme se dozvěděli ihned oficiální výsledky loktů s nádherným výsledkem...DKL 0/0 !!! Jsme moc rádi a čekáme, až dorazí výsledky DKK od klubového vyhodnocovatele.


6.4.2009

Přidány nové fotky Asparaguse Vives Bohemia

V sekci FXH-ODCHVY-A-INFO jsou pod jménem Asparagus fotky, jak nám chlapec roste. Jenom zíráme, jakej z něj roste nádhernej foxlík a těšíme se, až k nám dorazí fotky ostatních sourozenců. Moc děkujeme Zadražilovým za poslané fotky a přejeme s Gůsem mnoho radosti. Fotky Aiky Vives Bohemia si můžete prohlédnout na stránkách www.odjestrabitvrze.webnode.cz.

 


 

4.4.2009

Krytí Ch.Drix z Blýskavé a Aja ADPA

Dneska proběhlo další úspěšné krytí naším Drixem. Doufáme, že se Áje narodí krásná zdravá štěňátka, která budou šikovná po rodičích.


 

4.4.2009

Jarní svod v Žilině

 

Dnes jsme s holkama kokřicí Nerou a maďarkou Primou absolvovali jarní svod loveckých psů. Holky byly úspěšně "svedeny" a mohou se tedy účastnit loveckých zkoušek. Obě jsou plně v normě a mají všechny zoubky. U obou je to první zápis do rodokmenu, takže doufáme, že se brzy rozšíří i o další pozitivní záznamy Smile.

Akce v Žilině byla jako vždy povedená, počasí vyšlo na výbornou a pokec s kamarády byl nad míru vydařený. Děkujeme OMS Kladno za perfektně zorganizovanou akci a těšíme se na další, kterou snad budou zkoušky vloh.


 

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz