Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

   krycipsi1           Naprodej1

Aktuality červen 2009 Tisk

29.6.2009

Štěňátka se rozjela do nových domovů....

Všechna štěňáka kraťáků z vrhu A už odfrčela k novým páníkům. První jela hnědá čubinka Arwen k Aleně a parťačce výmaračce Taře na nedaleký Svárov. Info o holčice můžete sledovat na webu : www.vymarskyohar.websnadno.cz. Druhá odjela holčička Akira alias Milka do Prahy - Dejvic k paničce Zuzce a parťačce němce Aretě...i ona má svůj web : www.areta.biz . Následovala další slečna Asta alias Bělka, která jela s novým páníčkem Ing. Kasíkem také ke smečce výmaří a za rok se u nás opět objeví na výcvik. Pak následovali kluci - Johny Osm alias Aristokrat jel s paničkou Petrou a bráchou s ridgem Bassinem do Prahy Zličína, hnědák Aron vyrazil do Běstviny s pánečkem Jirkou, kde bude lovit vše, včetně spousty domácího zvířectva a poslední hafan Alánek odjel na Prahu  - východ.

My si na chvilku užijeme klidu a těšíme se na další štěnda, která budou tentokrát o dost lehčí a menší. Čekáme, až začne hárat jezevčice Elinka. Bereme předběžné záznamy na štěňátka.


I.sraz foxlíků z vrhu A

Dne 21.6. bude první oficiální sraz odchovu foxlíčat z vrhu A. Sejdeme se na poledne, opečeme kus masa, popovídáme o hafanech a pak si pojedeme udělat nácvik na umělou noru. Už se moc těšíme VIVESÁCI

 


 

6.6.2009

Ch.Drix z Blýskavé - vítěz LZ, I.cena, 239b., nos 4, hlas 4

Dneska se páneček s Drixem zúčastnili lesních zkoušek malých plemen pořádaných OMS Kladno. V konkruenci osmi psů Drix obsadil s počtem bodů 239 první místo. Počasí se vydařilo a pršet začalo až na samém konci, atmosféra zkoušek byla více než příjemná a gratulujeme ostatním úspěšným známým....Škrkyně, Xarovi a Qwině


1.6.2009

Odkaz  na Agískovu dcerku Dafné z Nehvizd

V odkazech na kamarády najdete nový odkaz na dceru našeho Agiho Dafné....na těchto stránkách www.dafne.huu.cz můžete sledovat, jak se holčička má a jak roste.


 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz