Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

AKTUÁLNÍ ŠTĚŇÁTKA

maďarský ohař krátkosrstý - štěňátka se narodila 31.7.2011. Pět pejsků a dvě fenečky.

jezevčík standard drsnosrstý - štěňátka se narodila 24.9.2011. Tři pejsci.

OČEKÁVANÁ ŠTĚŇÁTKA

maďarský ohař krátkosrstý - potvrzení březosti koncem září. Odběr na Vánoce. Bereme záznamy.

PODZIM/ZIMA 2011: plánujeme štěńátka foxteriérů, německých a maďarských ohařů. Vice info v sekcích štěňata.


30.9.2011

Zkouškové a výstavní úspěchy

V této aktualitce chceme popřát našim odchovánkům a potomkům našich chovných psů. Na Mem. Soukupa (VZ) se výborně prezentoval náš Asparagus Vives Bohemia, který jako jediný zde hájil "barvy" foxlíků". Tuto vrcholovou akci dokončil na krásném 2.místě v I.ceně s titulem Res. CACIT, Res. CACT. Gratulujeme k "U" v rodokmenu. Dále na PZ se předvedl potomek Agíse - Dag z Nehvizd, který dokončil na 2.místě v I.ceně. Svou zkouškovou premiéru měl další Agiho potomek Elf z Nehvizd, který vyhrál zkoušky vloh. Moc páníkům blahopřejeme! Jen tak dál.

Svou výstavní premiéru měl jezevčík Accor Vives Bohemia. Na SV v Jevíčku získal ocenění VELMI NADĚJNÁ. Gratulujeme! A přejeme mnoho dalších úspěchů.


 24.9.2011

Máme štěňátka jezevčíků

Vrh C drsnosrstých jezevčíků se narodil tuto sobotu. Porod probíhal bez kompliací. Více info a fotky brzy.


24.-25.9.2011

Artík na VZ

Tento víkend jsme se s Artem zúčastnili všestranných zkoušek pořádaných OMS Strakonice. Zkoušky byly perfektně zoraganizované a celý víkend panovala výborná atmosféra. Art podal pěkný výkon a bez velké přípravy (panička je lajdák) dokončil v I.ceně.


17.9.2011

Úspěšný "podzimkový" víkend

 

1

Tato sobota probíhala v duchu podzimních zkoušek. Na PZ Prahy 6 vedl Viktor kraťasku Riu (Ixa Vlčí hrdlo), která u nás byla přes léto na výcviku. Vše dopadlo výborně a podzimní zkoušky dokončili v I.ceně a stali se vítězi zkoušek. Páníkům gratulujeme k chovné feně. Na zkouškách v Pardubicích bojoval náš Adar Vives Bohemia se Šárkou a tyto náročné podzimky, které byly ve výborně zazvěřené honitbě, kde se před každým psem střelilo i několik kusů zvěře, dokončili ze 17ti psů na krásném 8.místě v I.ceně. Blahopřejeme a jsme pyšní především na zvládnutou "vlečku" střeleného zajíce. Na PZ v Chrudimi bojoval kraťas Armani s páníkem Jirkou - také I.cena. Super výsledek. Blahopřejeme. Fotky brzy.


15.9.2011

Nové fotky bandy zravců

IMG_2819

Zde naleznete nové fotky bandy zrzavých mravenců najdete zde. Jsou zde i jednotlivé fotogalerie se jmény, kde jsou portréty jednotlivých štěňátek. Maďárci pěkně lumpačí na sluníčku a brzy je čeká tetování.  


15.9.2011

Nové fotky Ennie

2 Pustili jsme se do aportů s welšandou Ennie. Holčika je moc šikovná. Pár foteček z její první výstavy, zkoušek vloh a z výcviku nalzenete zde. Děkuji paničce od brášky Berryho za zaslání.


15.9.2011

Donka týden před porodem

1 Jezevčice Donka se pěkně kulatí. Už jen funí a začíná připomínat mrože. Příští týden očekáváme štěňátka hrubáčků. Více o tomto vrhu zde.

14.9.2011

Yenkee u nás na návštěvě

Dnes nás navštívil maďárek z vrhu B Benny alias Yenkee. Je mu 6 měsíců, vypadá pěkně, je plnochrupý. Novou fotku najdete zde v profilu.


13.9.2011

Nové fotky Betky a Brii

1 Nové fotky má ve fotogalerii jezevčice Alfabeta Vives Bohemia, která roste do krásy. Má rovněž novou profilovou fotku a byla na vyšetření na genetickou lomivost kostí a je negativní. Paničce gratulujeme.

Krásné nové fotky má i maďarka Bria, z které je už velká holka. Bria je plnochurpá a vypadá moc pěkně. Doufejme, že jí uvidíme na nějaké výstavě.


10.-11.9.2011

Úspěšný víkend Aiky Vives Bohemia

300708_280218958656886_100000063510980_1181913_46549531_n

Tento víkend naše foxlice z vrhu A Aika absolvovala klubovou výstavu, kde uspěla se známkou VÝBORNÁ. Je vidět, že štěńátka jí postavu nezkazila - naopak vylepšila. Dále se účastníla klubových zkoušek v bezkontaktním norování, kde se umístila v samých 4 na krásném 2. místě. Páníkům moc gratulujeme. Aika má rovněž novou fotku v profilu.


6.9.2011

Nové fotky a videa bandy zrzounů

IMG_0137 Zde naleznete nové fotky bandy zrzavců.

Zde najdete nová videa vrhu C.

Najdete zde fotečky z "koupání v krmení" a první "postojové" fotky. Všichni prcci pěkně prospívají, baští granulky a kaše. Užívají si volno s páníky Gáby na chalupě.V neděli se na ně těšíme a také na první návštěvy budoucích páníků. Svého páníčka hledá ještě jeden pejsek. Více info o tomto vrhu zde.


3.9.2011

Zkoušky vloh - Praha 6

1 Tuto sobotu jsme se  zúčastnili s welšandou Ennie (Beruška Avoir du Nez) zkoušek vloh. Ennie nás moc potěšila, předvedla pěknou práci hodnocenou samými čtyřkami. Takže jsme ve věku 11 měsíců dokončili v I.ceně, 192b., nos 4, hlas 4 a k tomu vítěz zkoušek. Nyní se začneme připravovat na loveckou maturitu - podzimky :-).

Zároveň jsme do její fotogalerie přidali pár foteček z letní rekreace u vody. Fotky ze zkoušek brzy.


2.9.2011

Donka je březí

Dnešní sono potvrdilo březost Donky. Vypadá to na početný vrh štěňátek. Předpokládané narození prcků je konec září. Více o tomto spojení zde. V příadě zájmu o štěně jezevčíka nás kontaktujte.


30.8.-1.9.2011

Krytí Ambry z Královských vinic

V těchto dnech jsme si udělali malý výlet na Slovensko za ženichem naší Ambry Zenitem. Vše proběhlo bez problémů a doufáme, že za měsíc se nám na sonu potvrdí březost a začátekm listopadu se budeme těšit z malých mravenců. K odběru budou prcci takřka na Vánoce. Více tomto spojení zde. Bereme záznamy na štěňátka z tohoto vrhu.

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz