Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

Čekáme štěňátka maďarských ohařů! Plánujeme štěňátka jezevčíků!


28.10.201

KVJ Letňany

253068 4161066258376 1667757226 n

V neděli jsme se zúčastnili Klubové výstavy KCHJ pořádané v Praze - Letňanech. Na výstavě se předvedo několik našich odchovánků.


Daiquiri Vives Bohemia (tř. štěňat) - velmi nadějná 1
Cedrus Vives Bohemia (tř.mladých 10) - výborná
Bellot Vives Bohemia (tř. mezitřída 8) - výborná 2, Res.CAC, Kandidát chovu, chovný pes
Blaser Vives Bohemia (tř. otevřená 6) - výborná 4, Kandidát chovu


Děkujeme majitelům za prezentaci!


26.10.2012

Prima je pěkně kulatá

IMG 1489 Z naší těhule už je pěkný hrošík a štěňátka očekáváme v průběhu příštího týdne. Mamina je líná, žravá a hrozně chrápe :-). Včera jsme byli ještě naposled na kontrole a udělali i předporodní RTG. V bříšku jsme napočítali 6 možná 7 miminek...no máme se na co těšit.

 


22.10.2012

 

Krytí Ch.Ugi z Heřmanova domu

1327583671 0 Tak máme nakryto. Za ženichem naší Buginky jsme  vyrazli tento víkend a jak vše dopadlo, se dozvíme cca za měsíc. Alda je moc pěkný a šikovný mladík a my doufáme, že vše klaplo a dočkáme se malých drsných jezevčíčků. Bereme záznamy na štěňátka. Více info o tomto spojení zde.

 


20.-21.10.2012

 

Memoriál Vl. Dejmka - VZ CACT, úspěchy odchovánků

12

O víkendu jsme vyrazili na letošní poslední zkoušky -  I. ročník Memoriálu Vl. Dejmka (VZ CACT). Viktor kraťasku Riu - Ixu Vlčí hrdlo - dokončili na 2. místě z 18ti strartujících, I.cena, 469b. s titulem CACT.
Dále byl úspěšný náš odchovánek maďárek Arthur Vives Bohemia, který Memoriál dokončil ve II.ceně na krásném 6. místě a stal se tak naším druhým všestranným odchovánkem (foto Artemis Gold kennel).

 

Na ZN se tento víkend předvedl náš odchovánek Cedrus Vives Bohemia, který obstál v čerstvém roce a splnil pracovní podmínky chovnosti. Páníkovi gratulujeme.

 


15.10.2012

 

Plánovaná štěňátka

IMG 1322 Asi s 4 měsíčním zpožděním nám začala hárat drsnosrstá jezevčice Bugina. Tento týden plánujeme vyrazit za ženichem. Více informací brzy :-).

 


13.-14.10.2012

Víkend ve znamení zkoušek

547092 10150993478480936 1272971248 n

Tento víkend se páníček účastnil podzimních zkoušek a zkoušek vloh s našimi svěřenci. V sobotu vedl na PZ našeho odchovánka Yankeeho - Bennyho Vives Bohemia, který si vedl báječně. Zkoušky dokončil v I.ceně, na 2. místě, s celkovým počtem 287b., nos 4.

V neděli se zúčastnil zkoušek vloh s Bennym a kraťaskou Riou. Oběma psíkům se dařilo a vlohovky doknčili s jednou trojkou z klidů před srstantou (na kterou nenarazili), 225b. v I.ceně. Ria se stala vítězem a Benny obsadil 2.místo.

V sobotu se také na zkouškách vloh předvedlo několik našich odchovánků. V malých plemenech startoval Cedrus Vives Bohemia, který získal II.cenu, hlas 3. Bohužel 2 ze slídění byla limitní známkou na první cenu. Dále drsňáček Bellot Vives Bohemia, který obsadil 4. místo, s jednou trojkou, hlas 4. Moc páníkům blahopřejeme a děkujeme za vzornou prezentaci jejich psíků.

V ohařích se předvedl syn našeho Artíka - Boris Ariadnina nit, který dokončil v I.ceně, nos 4. Paničce blahopřejeme.

V neděli se na PZ Prahy 9. a 10. předvedla dcera našeho Agíska - Artemis Danity, která dokončila v I.ceně, nos 4 a tím se stala chovnou fenou. Blahopřejeme!

 


13.10.2012

MVP České Budějovice

Bernard Ariadnina nit 4

V sobotu se konala mezinárodní výstava psů v Českých Budějovicích. Na této výstavě se předvedla naše Deborah Vives Bohemia pár potomků našich chovných psů. 

Debie získala ve třídě maldých VÝBORNOU 3. Blahopřejeme!

Ve třídě mladých nastoupila Bella Bertoni Prague (sestra naší Bardotte), která získlala známku VÝBORNÁ 2. Dále Becca Ariadnina nit - VÝBORNÁ 2, RES. CAC. A nakonec Bernard Ariadnina nit - VÝBORNÝ 1, CAC, CACIB, BOB. Moc blahopřejeme páníkům potomků našeho Artíka.

 


10.10.2012

Vyrazili jsme za ženichem

boker13 Dnes jsme se s naší Nelinkou vypravili za "jejím" vyvoleným ... hlaďáčkem Bokerem. Zda bylo krytí uspěšné, se dozvíme začátkem listopadu. Více informací o tomto krevně, exteriérově i pracovně zajímavém spojení zde. Bereme záznamy na štěňátka z tohoto spojení. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

 


6.-.7.10.2012

"U" Beruška Avoir du Nez - všestranná fena

IMG 9786 O víkednu jsme se welšandou Ennie zúčastnili všestranných zkoušek. Ennie se moc pěkně předvedla a tyto náročné zkoušky dokončila v II.ceně, 457b., na 2. místě, nos i hlas za 4. Na aportech ani jiných technických disciplínách nezaváhala. a obdržela samé čtyřky. Dále jsme měli trojku z nahánění a dvě trojky na stanovišti a klidech za uvázání, které byly spíše jistotou pro paničku, která ji v náročném nedělním počasí moc nevěřila. Silné deště a trochu nezkušenost a nevychozenost této mladé fenky pro nás znamenaly dvojku z barvy, která ji odsunula do II.ceny. Nás to ale vůbec nemrzí a  jsme na Berušku moc pyšní. Gratulujeme ostatním úspěšným "spolubojovníkům" a děkujeme za příjemně strávené dva dny.

 


6.10.2012

Lesní zkoušky v Sokolově

IMG 2940

V sobotu se sourozenci Adar a Arthur Vives Bohemia zúčastnili lesních zkoušek ohařů v Sokolově. Oba zkoušky dokončili s vysoko v bodech, ale bohužel s limitní známkou- Adar ve II. a Arthur ve III.ceně. Přesto, že "neopravili" výsledek minulých zkoušek moc blahopřejeme a těmto chovným psíkům držíme palce do dalších akcích.

Těchto zkoušek se také zúčastnila matka naší Dotynky - Bertha z Tišnovských revírů a úspěšně je dokončila ve II.ceně. Gratulujeme!

 


6.-7.10.2012

Úpěchy odchovánků a potomků našich hafanů na krajských výstavách

525780 3740261503452 1589926422 n 

Tento víkend se sourozenci Deborah a Dollar Vives Bohemia zúčastnili výstav. V sobotu se konala Krajská výstava v Praze na Džbáně, kde Dollar získal ocenění VÝBORNÝ 1, VÍTĚZ TŘÍDY MLADÝCH a Debie ocenění VÝBORNÁ 2. Této výstavy se zúčastnili i dcerky našeho Arta z chovatelské stanice Bertoni Prague. Bella získala známku VÝBORNÁ, VÍTĚZ TŘÍDY MLADÝCH a Babetta VÝBORNOU 3.
V neděli se naše Debie zúčastnila ještě Krajské výstavy v Plzni. Zde Debie vyběhala VÝBORNOU 1, VÍTĚZ TŘÍDY MLADÝCH. Moc páníkům gratulujeme a děkujeme za reprezentaci.

 


5.10.2012

Nové fotky Dotynky, plánované krytí

portret

Novou profilovou fotku má naše Dotynka (Bardotte Bertoni Prague), která má už 10 měsíců...je to pěkný raubíř a temeprament ji vůbec nechybí. Má již kompletní zoubky. Na příští rok uvidíme, jak se předvede na poli výstavním a pracovním.

Zároveň nám začala hárat naše trpaslička Nelinka (Ornella Tergy). Příští týden se chystáme za ženichem. Vybírali jsme pečlivě -  především s důrazem na povahu a práci. Snad vše klapne a v půlce prosince se dočkáme vrhu E jezevčíků. Více info brzy....

 


1.10.2012

Březost potvrzena! Čekáme zrzavou nadílku :-)

litter E

Krytí naší Primy s maďarským fešákem Szikrou of Skyrocket dopadlo výborně a na sonu jsme mohli vidět několik malých klubíček. Očekávané narození štěňátek vychází na začátek listopadu. Odběr na konec prosince. Bereme záznamy na štěňátka z tohoto vrhu. Více o tomto krevně velmi zajímavém spojení zde. Neváhejte nás kontaktovat.


29.9.2012

NVP Brno

NVP Brno 29.9.2012 096

Na národní výstavě v Brně se předvedlo pár zrzavých potomků našich chovných psů. Dcerka Arta - Bella Bertoni Prague si ve třídě mladých vyběhala známku VÝBORNÁ 2. Dcerka Agíska - Ayiee Danitty se ve třídě pracovní umístíla na jedničku - VÝBORNÁ 1, CAC a NÁRODNÍ VÍTĚZ. Páníkům gratulujeme. (fotka Petr Slavík).

Bella zároveň minulý víkend úspěšně zvládla zkoušky vloh v I.ceně (jen 3 trojky) - a to ve věku pouhých 10ti měsíců. Moc blahopřejeme.

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz