Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

31.3.2012

Nové fotky prcků a výstavní premiéra malého Dollárka

IMG_1196

Zde najdete novou várku malých foxlíčat. Oslavili 14 dní. Všichni už mají téměř kilo, začínají otvírat očka a proběhlo i krácení proutků a první odčervení. Jsou to momentálně spíše "želvičky" než pejsci....jsou tak tlustí, že mají kulatá tělíčka a krátké do stran trčící nožičky :-).Příští týden se těšíme na první návštěvy budoucích pánečků.

Na MVP v Českých Budějovicích měl svou výstavní premiérů náš malý zrzoun Dollar Vives Bohemia. Ve třídě štěňat si vyběhal ocenění VELMI NADĚJNÝ 1. Paničce gratulujeme a děkujeme za reprezentaci.

026

 


24.3.2012

Krytí Art a Toka

lenti63 Tento víkend měl náš Art (Or Kajan z Baštin) nápadnici z Polska - Lenti Pepperoni Team. Vše proběhlo v pořádku a my doufáme, že Toka bude březí. Více informací o tomto spojení zde.

21.3.2012

Krytí naší králičky Queenky

misza4 Tento týden jsme vyrazili za ženichem naší Queenky Tergy - Míšou (Misza Zielone Mchy). Krytí i překrytí proběhlo v pořádku a my budeme doufat, že za pár týdnů se nám potvrdí březost. Na štenda z tohoto spojení bereme záznamy. Více info zde.


7.3.20112

Nové fotky

023 Fotečky dva dny starých foxlíčátek naleznete zde. Všechna štěňátka dobře prosívají a přibrali téměř 50g za den. Jsou to malí otesánci. Volný jeden pejsek. 

Zde naleznete fotky z našeho výletu za ženichem do Maďarska.


15.3.2012

Máme štěňátka foflíků!

Dnes Líza přivedla na svět 4 malé flekaté kuličky - 3 pejsky a 1 fenečku. Jeden pejsek je trikolorní, ostatní bílí s hnědými znaky. Všichni se mají čile k světu. Brzo dodáme fotečky.


12.-13.3.2012

Vyrazli jsme za ženichem

2 Tak Prima se konečně rozhodla nás přestat napínat a začala hárat. Vyrazili jsme tedy na výlet do Maďarska za krasavcem Szikrou. Krytí proběhlo bez problémů. Doslova bez velkého seznamování - asi po minutě společného běhání jsme měli nakryto. Zda se zdařilo a Prima bude březí, uvidíme cca za 25 dní. Pár fotek z krytí najdete zde. Bereme záznamy na štěňátka z tohoto atraktivního spojení. Více informací zde.

3.3.2012

Líza se pěkně kulatí

IMG_1538_1 Tak naše Eliza Game Power už pěkně "kyne"....i když, na teriéří prdlosti jí to neubírá :-). Byli jsme na kontorlním sonu a napočítali jsme sedm štěňátek...no máme se na co těšit. Více o tomto spojení zde. Bereme záznamy.

3.3.2012

Háravé komando

phoca_thumb_l_IMG_5115

Konečně jsme se dočkali a Prima (Bára od Varvažovského mostu) začala hárat. Brzy vyrazíme na výlet do Maďarska za ženichem. Pokud vše dopadne, tak štěňátka budeme moci čekat koncem května. Více o tomto spojení zde. Bereme záznamy.

Jinak abychom měli doma veselo, tak s Primou se sladily i naše ostatní holky...takže máme doma pět háravek a jednu těhuli...no naši hafani budou mít asi bezesné noci... :-)


26.2.2012

Speciální výstava jezevčíků

Tuto neděli jsme se zúčastnili speciální výstavy jezevčíků....výstavy se účastnili i dvě naše odchovankyně: Alfabeta a Anabell Queen...obě holky měli jsou výstavní premiérů. Alfabetka s již zkušenou handlerkou - paničkou Magdou vybojovala VÝBORNOU 3 a Qeenka si odnesla VELMI DOBROU 4...byla v trošku blahobytné kondici a musí obě s paničkou získat více zkušeností v kruhu...jinak je to velká fešanda. Moc děkujeme páníkům za prezentaci holčiček...

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz