Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

!!! Ztratil se náš odchovánek Anubis Vives Bohemia !!!

Prosíme o jakoukoli informaci. V únoru se v okolí Mimoně (okres Česká Lípa) ztratil roční pejsek foxteriera hladkosrstého, t.č. 34893. Pejsek je trikolorní, s nepravidelnou lysinou na černé hlavě. Budeme rádi za jakékoli informace.


24-25.4.2010

Víkendový výcvik v Lučkovicích

Jako již tradičně, tak tento víkend patřil víkendovému výcviku s bandou kamarádů v Lučkovicích. Počasí tentokrát bylo opravdu pohádkové, teploty skoro letní a pejskové s pánečky se moc snažili a myslím, že panovala dobrá pohoda a nálada. Všem našim cvičencům budeme letos držet palečky na zkouškách a přejeme mnoho dalších úspěchů s jejich mazlíky.


23.4.2010

Všechna štěňátka se rozjela do nových domovů

Tak už máme doma zvláštní klid. Tento týden se všichni mravenci rozjeli s novými pánečky do nových pelíšků a teď už boudou zlobit je :-). Nejdál jela naše růžová holčička Andělka - k Mladé Boleslavi a ostatní jeli do nedaleké Prahy, Doufáme, že se budeme občas vídat a mít průběžné informace a fotečky. Brzo přidáme profily štěňátek. Ať dělají novým páníkům jen radost...


12.4.2010

Nové fotky zrzavého komanda našeho vrhu A vižliček

Máme doma veselo. mravenci vystrkují růžky a jsou jak neřízená střela. Přes den (pokud nepadá sníh :-)) pobývají na zahrádce a pěkně lumpačí. Pár foteček z jejich řádějí můžete vidět zde.


11.4.2010

Za Agískem dorazila nevěsta

Dneska po pátečním „pokusu“ proběhlo bez problému krytí opakovaného spojení našeho Algerona Laváre Morávia a holčičky Ciky z Nehvizd. Za měsíc se dozvíme, zda bylo vše úspěšně a v červnu se můžeme těšit na vrh E malých neposedů. Zde můžete zatím sledovat jak rostou štěňátka z tohoto spojení z vrhu D.


10.4.2010

Asssssssakra…máme doma dalšího zrzouna

Hned ze sobotní výstavy jsme putovali do Liberce k Lucii Svobodové pro malou nezbedu – dceru našeho Agíska - zrzavou Assacru Danitty. Holčika zatím srší temperamentem a je dosti hlučná. „Pracovně“ jí říkáme Šárka a doufáme, že půjde ve stopách svých rodičů a bude přínosem pro náš chov zrzavých mravenců. Profil a fotky brzo doplníme.


10.4.2010

Naše nejmenší na národní výstavě v Ostravě

Dneska se panička spolu s Klárkou, Martinou a jezevčicí Nelinkou, mini buličkou a smečkou stafíků vydala na dalekou cestu na Moravu. Přihlášeného měla jen jednoho hafana – a to malou Nelinku (Ornella Tergy). Nela měla svou premiéru ve třídě mladých a nezklamala. Perfektně se prezentovala a odnesla si krásný posudek a pěkné ocenění VÝBORNÁ 2. Gratulujeme všem úspěšným kamarádům a známým.


7.4.2010

Štěňátka mravenců pěkně rostou

Štěňátka maďarů pěkně rostou a dnes byla poprvé naočkována. Baští a lumpačí. Nové fotografie z jejich venkovního řádění budou již brzy.

 


 

6.4.2010

Nové profily

Dnes jsem nahrála všechny nové profily k pejskům. Nové fotky mají ve svých profilech naši odchovanci kraťasů, štěníci z Nehviz i pejsci, které jsme předvedli na zkouškách v sekci působili u nás.


4.4.2010

 

Krytí GCh. Or Kajan z Baštin a Ariadna z Chejlavských lesů

Tuto sváteční neděli proběhlo krytí holčiny ze Soběslavi - Rinky a našeho Artíka. Doufáme, že se za dva měsíce narodí krásná kupa zrzavců. Brzo dodáme bližší informace a pár foteček. Pokud byste měli zájem o štěňátko z tohoto spojení, tak více info nalezenete zde.

 


3.4.2010

 

Jarní svod - trdičně v Žilině

Jako každý rok, tak první dubnový víkend jsme navštívili s našimi dorostenci jarní svod. Všichni naši hafani - jmenovitě  foxlíci Líza a Bany, jezevčíci Nela a Bugina svodem prošli bez " ztráty květinky". Všichni zuby i míry v pořádku. Svodu se také účastnili Agiho potomci vrhu D z Nehvizd a naši odchovánci vrhu A foxlíků a kraťasů. V hojném počtu dorazili i naše ovečky, kteří letos cvičí na zkoušky. Všem gratulujeme k úspěšnému "svedení". Nějaké fotečky z akce, která čítala přes 80 psů, kde jsme potkali mnoho kamarádů, která byla pěkně posuzována a organizována a zpestřena přehlídkou trofejí najdete zde.

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz