Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

Máme štěňátka srbských honičů! Pejsek i fenka k zadání. Více info zde.

Plánujeme vrh maďarských ohařů. Více zde.


21.10.2017

Úspěchy našich odchovánků

1f

O tomto víkendu jsme ještě vyrazli s našimi hafany na zkoušky, ale každý den bohužel není posvícení....takže tentokrát se nám nedařilo.
Komu se však dařilo byli naši odchovánci, od kterých nám přichází skvělé zprávy ze všech stran...

O předminulém víkendu se na PZ předvedli naši odchovánci Kassandra a Hades. Oba dokončili v I.ceně a jsou o další krůček blíže ke splnění podmínek chovnosti. Moc páníkům blahopřejeme! Na BZ se předvedl Hermes, který dokončil v I.ceně a stal se celkovým vítězem! Moc gratulujeme! O minulém víkendu na VZ v Maďarsku se vypravila naše maďarka Fréa se Štěpánkou. V zahraničí se jim dařilo a výborně reprezentovali náš a český pracovní chov MOK. Získali I.cenu, 3.místo a titul Res.CACT! Tímto je Fréa všestrannou fenou ze tří zemí! Moc moc blahopřejeme a děkujeme Štěpánce za vše....jsme moc pyšní a vděční chovatelé. Tento víkend VZ v Brně se předvedla maďarka Gabbana, která dokončila v I.ceně a je nyní další všestrannou chovnou fenou z našeho chovu, za což jsme moc rádi. 

Na výstavách se tento rok skvěle prezentovala jezevčice Grappa, která v Polsku získala CWC 1 a titul BOB. Za tento rok se jí podařilo dokončit titul Interšampion a je šampionkou 6ti států! Na krajské výstavě v Litoměřicích naše Griotka získala výbornou, Vítěze třídy, krajského vítěze a stala se 3.Nejlepší fenou výstavy! Na MVP České Budějovice CAC získal foxlík Dalibor. V maďarsku se předvedl náš maďárek Gucci, který získal ve třídě otevřené v sobotu titul CAC a v neděli ocenění výborná 4. Tím Gucci započal šampionách maďarska! 

Moc páníkům blahopřejeme!

Foto Fréuyše Országos Vizsla Klub.


17.10.2017

Nové fotečky srbáčků

IMG 7067

Přidáváme pár nových foteček vrh B srbských honičů. Bohužel nás při focení zklamala technika a podařilo se z karty vytáhnout jen pár snímků. Brzo přidáme nové aktuální fotky všech prcků. Prckové mají 4 týdny, pěkně prospívají a na své lovecké páníčky stále čekají dva pejsci a jedna fenečka.

Více informací zde. Neváhejte nás kontaktovat.

 

Za fotečky díky Klára Bubeníková.


14.10.2017

Úspěšný víkend pro Krona

1Kr

Tuto sobotu se prezentoval náš Kronos na podzimních zkouškách v Klatovech. Míra s Kronem si vylepšovali známky z PZ, které absolvovali v září a povedlo se jim to více než dobře:

Kronos Vives Bohemia - 293b., I.cena a celkový vítěz zkoušek! Splněné podmínky chovnosti a po vyřízení formalit nových chovný pes v ČR!

Tímto moc děkujeme páníčkům Krona, za všechnu péči a lásku, kterou zrzounovi věnují....držíme palce do dalších společných akcí!

Foto Jitka Kubatová.


8.-9.10.2017

Výlet do Litvy za ženichem

1h

Po nabité sobotě, kdy panička s částí smečky vyrazila na Svatohubertské slvanosti na Kuks, jsme rychle zapakovali auto a vyrazili směr Litva za vyvoleným ženichem pro naší Irenku - Haikem.

Krytí proběhlo bez problémů a my doufáme, že se za měsíc dozvíme, že čekáme vrh N.

Za společnost na cestě a fotečky děkuji Kláře Bubeníkové. 

Více informací o rodičích plánovaného vrhu zde.


7.-8.10.2017

Všestranné zkoušky OMS Klatovy

1k

Tento víkend jsme strávili na všestranných zkouškách pořádaných OMS Klatovy. Na těchto zkouškách se předvedli naši kraťasi Nord a Édes a zrzaví odchovánci Gucci a Ireland

Nord dokončil na krásném druhém místě (za svou dcerou :-)) a získal I.cenu a 473bodů. Édes s limitkou uspěla v ceně II. s 443body. 

Ir a Gucci s drobným zavánáním a limitní známkou dokončili v dobrých bodech v III.ceně! Moc děkujeme majitelům odchovánků za předevedení hafanů. Vivesáci jsou "bohatší" o další dva všestranné chovné psy, a to nás moc těší!

Za fotečku díky Markéta Prokopová.

 

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz