Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

Čekáme vrh O a plánujeme vrh P maďarských ohařů. Více zde.

Čekáme vrh I jezevčíků trpasličích/králičích. Více zde.


20.1.2018

Top dog 2017, šampion šampionů 2018

1

Tuto sobotu jsme s Vinnie Stella Venandi vyrazli do Top Hotelu Praha. Dopoledne se předávala ocenění pro nejúspěšnější jedince výstavní sezóny 2017. Vinne se podařilo ZVÍTĚZIT v VII. FCI skupině a stala se vyhrála titul Pes roku 2017! Moc děkujeme všem, co s Vinn pomáhají. Chovatelce Justyně Szkudłabské za tak výjimečnou fenu, Hozovi Bendlovi za pomoc s handlingem, Karlovi Vadlejchovi za předvedení Vinn v Brně a za grooming Miladě Kubíkové!

Odpoledne jsme nahlásili soutěž Šampion šampionů. V silné konkurenci krásných ohařů, kdy v systému KO jsme v první rozběhu nalosovali opravdu krásného pointera a v úspěch skoro nevěřili, se Vinnie s Honzou probojovali až do samotného finále, kde Vinn uspěla na krásném 2.místě s počtem hlasů 2:3! Gratulace k vítězství Jitce a Sonymu, kterým to běhalo také parádně!

Moc nás tento velký úspěch těší! Díky všem, co nám fandili.

Foto Tereza Šárová.


17.1.2018

Nové fotky zrzků

GD5B3212 Smečka zrzavých raubířů nám pekně roste. Bude jim šest týdnů a my nafotili první postojové fotky. Už mají přes tři kila a pomalu je čeká tetování, čipování a první očkování. Fotečky zde.


13.1.2018

NVP Brno

IMG 1370

O víkendu jsme se vypravili na letošní první výstavu, a to Národní výstavu v Brně. Dařilo se především Vinnie, která získala výbronou, CAC, CAC ČMKU, Národní vítěz a BOB. S Honzou si v závěrečkách vyběhala ještě krásný BIG IV. Díky moc za handling.

Maďarka Kira (Jaqueline Vives Bohemia), také slavila úspěch a v silné konkurenci získala výbornou, CAC a i titul Národní vítěz.

Smůlu měl trochu Kronos Vives Bohemia, který obdržel velmi dobrou 2 a svým netradičním zbarvením tentokrát "nebodovala" ani Kačka (Rebeka z Czernego dworu), která získala velmi dobrou 1 s krásným posudkem, ale pro paní rozhodčí nebyla příliš typická :).

Děkujeme moc všem za prezentaci hafanů...a držíme palce do dalších akcí. Moc děkuji za fotku Vinn Zuzce Nedavaškové a za předvedení Vinn Honzovi Bendlovi.


5.1.2018

 

Čekáme jezečíčky

IMG 1547 Dnešní sono potvrdilo březost naší žíhané jezevčice Queenky. Začátkem února se můžeme těšit na vrh miniaturních jezevčíčků. Tatínek je moc pěkný a šikovný pes, stejně jako naše Queena....doufáme, že se prcci vydaří také tak. Více info zde.


2.1.2018

Nové fotky zrzavého komanda

7 Zde najdete nové fotečky tři týdny starých zrzounů z vrhu N. Pomalu jsme začali přikrmovat a po prvotním "koupání v mistce" už všichni krásně baští. Prcci se zatím jeví velmi nadějně. Máme radost. Více o tomto spojení zde.


1.1.2018 

Informace k plánovaným vrhům

poster

Přinášíme lednové info k plánovaným vrhům. Ohledně vrhů maďárků máme skvělé zprávy. Krytí Arona a Choice se podařilo, Choice je březí a my se začátkem února dočkáme vrhu O. V případě zájmu o štěňátko z tohoto spojení, nás neváhejte kontaktovat.

Dále pomalu plánujeme vrh P. Vrh P zaštítí naše CHS kamarádce Kristýně Kellovské. Vrh P bude po šikovné fence, dcerce našeho Bennyho Vives Bohemia - všestranné Becce - Aitě Eistereiber. Otcem je plánován náš odchovánek, pes super povahy - Cash Vives Bohemia, který je synem ICh.Algerona Laváre Morávia. Prvního maďara působícího v naší CHS. Doufáme v to, že vše klapne, a naší smečku rozšíří potomek těchto pro nás především rodokmenově "srdečních" jedinců". V případě zájmu o zadání  štěňátko z tohoto vrhu kontaktujte nás nebo paničku Bekky.

Více o vrzích MOK zde.

 

Dále máme narytou králičí jezevčici Queenku. Doufáme, že cca za týden sono potvrdí její březost :). Více zde.


pf2018

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz