Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

29.4.2018

KPZ Nivnice

DSC2901

Na neděních Klubových podzimních zkouškách jsme měli dvojí zastoupení, a to Kiru a Krona. Kronos uspěl v I.ceně a Kira za limitku bohuže v ceně II. Moc děkujeme páníkům za předvedení Vivesáků.

Foto Kiry J. Lukeš.


27.-28.4.2018

FT Nivnice

DSC2079

V pátek a sobotu se konal fiedtrial letního typu pod záštitou Klubu chovatelů hrubosrstých a maďarských ohařů. Na FT se předvedla naše KO Volga, NDO Vinnie a naši odchováncí MOK Izrael, Kronos a Kira. Pro všechny to byla premiéra na soutěži tohoto typu a neudělali ostudu. V derby oba dny bodovala Volga, za velmi dobře 15 a 13bodů. V sobotu se zadařio v derby i Vinnie - VD 14b.. Zrzavci bouhužel neměli štěstí a neuspěli. Díky všem za příjemné dva dny.

Foto Volgy J. Lukeš.


16.4.2018

První fotky štěňátek

a První fotečky vrhu D najdete zde. Mamina se vzorně stará a všichni nabírají na váze. Máme jednu hnědou fenku a jednoho hnědého pejska, dvě černé běloušky a jednu hnědou běloušku a dva hnědé a dva černé bělouše pejsky. Bereme záznamy na pejska z tohoto vrhu. Více info zde


14.4.2018

Máme štěňátka kraťásků

5 Němka Edés nás překvapila a s porodem moc neotálela a přivedla na svět svůj první vrh. Máme celkem devět prcků. Pět pejsků a čtyři fenečky. Všichni se mají čile k světu. Bližší info a první fotečky budou brzo. Bereme záznamy na pejska z tohoto atraktivního vrhu. Více info zde.


14.4.2018

ZVVZ Kladno

d

Sobota patřila našim prvním letošním lovekým zkouškám. Na ZVVZ běžela naše mladá srbka Azra. Zkoušky zvládla bez ztráty "kytičky" a ve čtyřkách si s páníkem vysloužila krásné 3.místo. 


12.4.2017

Plánujeme vrh jezevčíků

1 Ve čtvrtek proběhlo krytí jezevčice standardní hladkorsté Chéry od Božské árie a červeného krasave Rock Fino Bohemia. Doufáme, že se vše zadaří a cca za měsíc sono potvrdí Kessyninu březost a my v půlce června přivítáme na svět vrh J. Více o tomto spojení zde. 


10.4.2018

Už se nám to krátí

1a

Fenka Eda už brzo přivede na svět svá prní štěňátka a pupek má už pěkný. Nic jí však nebrátní v tom stále dělat nějaké vylomeniny. Více info o tomto spojení zde. Bereme záznamy.

Foto Tereza Šárová.


7.4.2018

Jarní svod a NVP Ostrava

22

První dubnová sobota patřila jako již tradičně jarnímu svodu loveckých psů. Na jarním svodu se předvedla naše "omladina" a několik našich odchovánků. Byla to fajn akce a my se těšíme na letošní kynologickou sezónu. Svodem úspěšně prošli ohaři  Dunaj, Carmen a Kleopatra. Jezevčíci Cher a Art. Z odchovánků jezečice Charlotta a maďárci Merllot a Margarita. Moc děkujeme páníkům za předvední svěřenců.

Zatímco my jsme běhali na svodu, tak v Ostarvě na národní výstavě nás reprezentovala maďarka Kalliopé "Kiwi", která si po přísnou taktovkou pana rozhodčího vyběhala výbornou 1, CAC. Moc paničce gratulujeme a děkujeme za předvedení Kiwi. Foto Kiwi P. Bracková.


3.4.2018 

 

Krytí Bekky a Cashe

11

Začátek dubna patřil našemu dlouho očekávanému krytí vrhu P. Bekka se konečně rozhodla hárat a my doufali, že vše klapne. Oba aktéři, ač to bylo jejich poprvé, se chovali jako profíci a doufáme, že jsme úspěšně "zadělali" ma vrh P MOK. Více info o tomto spojení zde.

 

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz