Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

13.-14.10.2018

Podzimní zkoušky

ab

Naše kraťaska Kačenka (Rebeka z Czarnego dworu) se v sobotu s páníkem účastnila podzimních zkoušek pod OMS Klatovy, kde uspěla v I.ceně s 292 body a stala se tím chovnou fenou.

Na PZ v Opavě  bojovala i Kiwi (Kalliopé Vives Bohemia), která pod vedením paničky Pavly uspěla v I.ceně s 294b. a stala se celkovou vítězkou zkoušek. Kiwi je tímto chovnou fenkou. Moc blahopřejeme. 

 

Foto Klára Bubeníková.


6.-.7.10.2018

Všestranné zkoušky a výstava v ČB

1

Všestranné zkoušky CACT MS Chanovice, OMS Klatovy
Máme za sebou náročný víkend, zakončený velkou radostí. Víkend to byl příjemný, plný přátelské atmosféry, s trochou těch nervů, slz a radosti... ale to k tomu prostě patří. Z 15-ti ohařů dokončilo 11. 2 v I., 7 v II. a 2 ve III.ceně.
NDO Vinnie Stella Venandi se v I.ceně s 477b. stala celkovou vítězkou zkoušek a získala titul CACT!

Naši maďarští odchovánci Izrael a Kronos Vives Bohemia uspěli v II.ceně a předvedli moc pěkný výkon. My jsme moc hrdí na jejich majitele a vůdce, kteří své první psy sami dovedli až k VZ, a tím rozšířili řady všestranných Vivesáků! K o chlup lepší známce občas chybělo jen to zkouškové štěstí, zkušenost vůdce či méně nervů, ale zrzouni se rozhodně neztratili.Takže Miroslav Kubát Gergišák a Tereza Šárová ...moc děkujeme a gratulujeme, jste borci!


Dodatečně ještě chceme pogratulovat naší Fréye Vives Bohemia, která minulý týden dosáhla na další metu, a to VZ ohařů v Německu. Kde uspěla v I.ceně na 3.místě!. Holky doplnily všestranky mimo ČR, SR a HU i z další zěmě...klobou dolů před vámi Štěpánka Kolářová.

Zároveň proběhla MVP v Českých Budějovicích. Kde s výbornou a Res. CAC uspěla kraťaska Crema Vives Bohemia a velmi dobrou dostalli při své premiéře maďaři Monnet a Nita Vives Bohemia. Moc páníčkům blahopřejeme a děkujeme za prezentaci odchovánků. 

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz