Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

Máme štěňátka srbských honičů! Bereme záznamy. Více info zde.


29.9.-1.10.2017

28. IKP Maďarsko a další úspěchy

1

O „prodlouženém“ víkendu jsme si udělali výlet do Maďarska na jednu z hlavních událostí sezóny pro německé krátkosrsté ohaře. Krásné prostředí zkoušek, zázemí celé akce, fajn atmosféra a sbírání pro nás nových zkušeností ze zahraniční soutěže.

Na těchto zkouškách jsme vedli Norda a Edes. Oba si vedli výborně. Na výstavě oba potvrdili VÝBORNOU. Na poli se mezi zahraničními účastníky rozhodně neztratili a pracovali moc pěkně na koroptvích. Drobná chybka na vodě, která byla spíše o naší neznalosti zkušebního řádu, nás bohužel hodila do II.ceny, ale i tak pro nás parádní úspěch a radost z úspěšného absolvování této vrcholové soutěže.

Gratulujeme všem přátelům, děkujeme za milé přijetí našimi zahraničními kolegy, za příjemně strávené dny.

V neděli se mezitím na ZV předvedl náš odchovánek srb Aslan, obstál v I.ceně a stal se i VÍTĚZEM skupiny ostatních plemen! Gratulujeme!


24.9.2017

První fotky srbáčků

IMG 4289

Zde naleznete první fotečky týden strarých srbských honičů z vrhu B. Máme pejsky i fenky k zadání. Na týdnu mají všichni kolem 1000gramů a krásně prospívají. Vrh je moc pěkně vyrovaný. Za chvilku otevřou očka a čeká je první odčervení.

Více informací zde. Neváhejte nás kontaktovat.

 

Za fotečky díky Klára Bubeníková.


23.9.2017

Memoriál Vladimíra Černého

DSC 5223

Tuto sobotu jsme vyrazili s maďarkou Irou na I. ročník Memoriálu Vladimíra Černého - klubové lesní zkoušky KCHHMO. Podařená akce, přátelská pohodová atmosféra.

Na těchto zkouškách se předevedli ještě naši dva odchovánci - Gucci a Izrael. Všichni obstáli s výbornými výsledky:

Dixie z Héku "Ira" - I.cena, 235 b. a celkový VÍTĚZ MEMORIÁLU!

Gucci Vives Bohemia - I.cena, 3.místo

Izrael Vives Bohemia - II.cena (limitní známka na barvě) a celkové 6té místo!

Moc všem gratulujeme, díky za fajn sobotu a těšíme se na další akci...

 

Foto Lenka Krátká Sukupová.


23.9.2017

Národní výstava psů Brno

3

Zatímco jsme se "flákali" na zkouškách, tak Vinn s kamarádem Karlem Vadlejchem vyrazila na výstavu do Brna. Moc děkuji Karlovi i Vendula Hoffi Schützová za servis, dopravu, předvedení a péči o Vinn.

Vinnie Stella Venandi - tř. šampionů, výborná 1, CAC, Národní vítěz, CAC ČMKU, BOB!


16.9.2017

Úspěchy našich odchovánků

2

My o víkendu vyrazili "poběhat" na field trialy KCHHMO. Předvedl se zde náš kraťas Nord a maďarka Ira. Oba bohužel neměli štěstí, ale i tak to byla supr vydařenáakce.

Naši odchovánci tento víkend slavili úspěchy na poli pracovním.

Kronos Vives Bohemia se předvedl na ZV v I.ceně a na SVP v II.ceně.

Hermés Vives Bohemia úspěšně zmákl VZ v II.ceně a je z něj další "U" odchovánek.

Na PZ se předvedl Jackpot Vives Bohemia a dokončil v I.ceně.

Nakonec na krajské výstavě v Karlových varech "bodoval" foxlík Dalibor Vives Bohemia a získal výbornou, Krajského vítěze adostal se i do užšího výběru o BIG.

Moc děkujeme všem páníkům za skvělé zprávy a za péči o čtyřnožce. 

Foto Krona Jitka Kubatová.


15.9.2017 

Máme štěňátka srbáčků

IMG 4338 Tento pátek přivedla na svět vrh B srbáčků Vives Bohemia naše fenka Bublina. Celkem máme 3 fenečky a 4 pejsky. Vrh je pěkný, vyrovnaný, porodní váhy kolem 450g. Tito chlupáči jsou k zadání do mysliveckých rodin. Více info o vrhu zde. Neváhejte nás kontaktovat.


14. 9. 2017

Štěněčí info

3 Maďárci z vrhu M se nám pomalu rozutekli do nových domovů a my děkujeme pánečkům za zprávy a fotečky. Jsme rádi, že jsou prcci v dobrých a milujících rukou. Brzy budou mít vlastní profilové fotečky.
Naše Srbka Buba už to má „za pár“ a klid v porodní bedně nebude trvat dlouho. Bereme záznamy na opakované spojení srbských honičů, pracantů do lesa… Více info zde.

9. -. 10. 9. 2017

XXIV. Memoriál Prof. Jaroslava Svobody

4 Tento víkend se konala vrcholná akce Klubu, CACITové VZ. Na téro soutěži jsme nesměli chybět. Krásné prostředí, výborná atmosféra, podmínky memoriálové, které opravdu prověřili připravenost psů a pro nás krásné výsledky psů, které jsme zde předváděli. 
Dixie z Héku „Ira“ – III.cena, 5. místo
Enzo F. Vives Bohemia – III.cena, 7. místo, Nejlpeší barva
Jagger Vives Bohemia „Aron“ – III.cena, 11. místo, Nejmladší účastník MJS
Děkujeme všem přátelům za supr víkend. Majitelům odchovánků za prezentaci hafanů, i když bohužel tentokrát bez dojití v ceně, ale pro nás je super, že se svěřenci pracujete a předvádíte je na vrcholových klubových akcích… i to je úspěch. Majitelům Enza a Arona za projevenou důvěru v prezentaci jejich odchovnků na VZ. Jsme rádi, že náš chov je od dva „U“čkové chovné psy bohatší! 
Foto: Adam Simandel.

 


2. -3. 9. 2017

Výstavní a pracovní víkend

2 O tomto víkendu jsme se zúčastnili podzimních zkoušek pořádaných OMS Kladno. Na těchto zkouškách se předvedli dráťáci Vinnie a Chan (Arys z Ratenických lán). Vinnie se dařilo výborně a PZ dokončila v I. ceně, s dvěma trojkami tj. 292b., na krásném 3. místě. Tímto splnila poslední podmínku chovnosti! Chan s drobnými zaváháními dokončil s 273b. rovněž v I. ceně. 
Na těchto zkouškách uspěli v I. ceně i naši odchovánci Jaqueline „Kira“ a Kronos. Kira dokonce o věk se stejným počtem bodů jako Vinnie na 2. místě! Moc blahopřejeme a děkujeme páníkům za předvedení zrzounů.
Na poli výstavním, tentokrát až v Srbsku bojoval jezevčík Hakim a maďarští odchovánci Izrael a Fréa. Všem se podařilo získat titul Šampiona Srbska i titul CACIB! Moc děkujeme Kláře za výstavní full-servis. 
 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz