Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

31.3.2019

Vinnie fena roku 2018

IMG 20190404 075620 V neděli proběhla výroční členská schůze KCHHMO, kde naše dráťanda Vinnie Stella Venandi obdržela ocenění "Fena roku 2018". Toto ocenění se zadává na základě dosažených výsledků především z pole pracovního. Moc si tohoto úspěchu vážíme  a doufáme, že její potomci půjdou v jejích šlépějích.


30.3.2019

Jarní svod OMS Kladno

svod2

V sobotu proběhl tradiční jarní svod pořádaný OMS Kladno v prostředí restaurace a přilehlého okolí v Žilině. Svodu se zúčastnilo celkem 66 mladých psů. Z toho se předvedlo několik našich odchovánků. Svodem úspěšně prošli MOK Nina, Nando, Oliver, Piaf, Pink, Presley a Prince Vives Bohemia, dále němečtí krátkosrstí ohaři Destiny, Desperado, Denny a Dreamy Vives Bohemia. Pak naše jezevčice Izabella Vives Bohemia a náš foxlík Athos Avolita Venor. Všichni mají skus nůžkový, jsou plnochrupí a ve stadardu plemene.

Děkujeme všem za účast a předvedení odchovánků.


29.3.2019

 Fotečky štěňátek

IMG 4948 Přidáváme opět nové záběry našich štěňátek. Srbové mají za sebou první odčervení a stříhání drápků. Dráťáčci se začínají pěkně vyabrvovat a pomalu rozlepují očka. Ze srbů máme k zadání fenky a z dráťáčků pejsky. Neváhejte nás kontaktovat. Fotky srbáčat zde. Více info zde. Fotky německých dráťáků zde. Více info o vrhu zde. IMG 5011


24.3.2019

Nové fotky prcků

4a Přidáváme nové fotečky štěňátek. Prcci nám povyrostli, srbáčata otevřela očička a začínají být pomalu "pejkové". Ze srbů máme k zadání fenky a z dráťáčků pejsky. Neváhejte nás kontaktovat. Fotky srbáčat zde. Více info zde. Fotky německých dráťáků zde. Více info o vrhu zde. 15


17.3.2019

Vrh A dráťáčků Vives Bohemia

1a Z neděle na pondělí přivedla na svět svá první štěňátka naše fousatá lady Vinnie Stella Venandi. Máme 4 fenečky a 7 pejsků. Celkem  tedy 11 kousků flekatců. Jedna fenka a jeden pesjek jsou hnědí bělouši, ostatní černí bělouši. Zájemci o pejska z tohoto atraktivního zahraničního spojení nás mohou kontaktovat. Více info o tomto vrhu zde. První fotky prcků zde.


14.3.2019 

Máme malá srbáčata

2a První štěňátka letošního "puppy boomu" v naší CHS jsou tady. Ve čtvrtek přiveda na svět své první štěňátka naše srbka Azra Vives Bohemia alias Zizi. Celkem máme sedm štěňátek - 4 fenky a 3 pejsky. Zizi je výborná máma, štěňátka rostou, papají a skvěle prospívají. Z tohoto vrhu máme k zadání fenky. Více info o tomto spojení zde. První fotečky prcků zde.


10.3.2019 

Édes je březí

postergs V únoru proběhlo krytí naší černé krásky z Maďarska - německé ohařky Kappahegyi Édes. Zopakovali jsme spojení z minulého roku a za měsíc budeme se budeme těšit na vrh E kraťásků. Bereme záznamy na štěňátka z tohoto vrhu. Více info zde.


7.3.201

Čekáme malé zrzavce

poster Sono potvrdilo, že Doty bude potřetí a naposled máma. Štěňátka maďárků by se měla narodit v půlce dubna a my se těšíme na zrzavé komando...no nudit se letos opravdu nebudeme .... Více info o tomto vrhu zde. Bereme záznamy na štěňátka.


2.3.2019

ZVVZ Hořešovice

IMG 4464

Prvními letošními zkouškami byli zkoušky ZVVZ pořádané OMS Kladno. Na těchto zkouškách se předvedl s pánečkem náš Hakim Vives Bohemia, který uspěl v I.ceně a získal tím loveckou upotřebitelnost.


1.3.2019

Naše těhule

ziz

Naše těhulky už se začínají pěkně kulatit. Vinnie i Zizi si březost užívají a my se těšíme na štěňátka. Bereme záznamy na štěňátka z těchto spojení. Více info v jednotlivých profilech.

vin1

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz