Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

PF2015

 


15.12.2014

 

Plánované krytí Dotynky

942909 137221739807301 893133426 n Pro nedočkavce, kteří si čekají na štěňátko z plánovaného jarního vrhu CH po naší Doty zveřejňujeme otce tohoto spojení. Po pečlivém výběru jsme zvolili maďaského psa krásného typu, výborných pracovních výsledků a především skvělého rodokmenu, který je založen na "staré maďarské pracovní krvi", chovem prověřených jedincích, kteří prosluli jak pracovními, tak exteriérovými výsledky. Tento pes bude v českém  chovu použit poprvé. Představujeme psa Luppa Vadász Ludas. Více info o tomto  krytí zde. Bereme předběžné záznamy na štěňátka z tohoto vrhu.


12.12.2014

Krytí Queenky a Honzíka

IMG 6542

Tento týden jsme se vypravili s naší králičkou Queen za "vyvoleným ženichem" Honzíkem. Myslíme, že to byla láska na první pohled. Ihned v sobě našli zalíbení a krytí proběhlo bez problémů. Za měsíc uvidíme, zda se v půli února dočkáme vrhu malých špagetek. Více info o tomto vrhu po velmi nadějných rodičích s výbornými pracovními i exteriérovými výsledky najdete zde.


8.12.2014

Máme malé zrzečky

IMG 4620 Tak  je to tu. Tuto neděli přivedla na svět naše Ambra vrh H Vives  Bohemia. Po trošku komplikovanějším porodu máme na světě čtyři krásné kluky s porodní vahou kolem půlky kila. Kluci pěkně rostou, prospívají a všichni se mají čile k světu. Štěňátka jsou zadaná. První fotečky prcků najdete zde. Více info o aktuálním vrhu H zde.

 

O víkednu jsme ve Štěpánově zápolili s Nordem na VZ a stejně  i naši odchovánci maďaři Dollar a mladičká Fréa.

Nordík zachodil pěkně a II.cenu z minulého víkednu si "opravil" na cenu I. s 474body a lesem v samých 4 :-)

Fantasticky si vedla Fréa, která teprve ve věku 16ti měsíců dokončila tyto nejvyšší zkoušky v I.ceně a 481body!!!

Na VZ v Litoměřicích zápolil náš Dollar a také potomek Arta - Bárny. Oba dokončili VZ v II.ceně (limitní známky) a stali se tak dalšími všestrannými ma´darky!

Moc gratulujeme všem a děkujeme za prezentaci hafanů!
 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz