Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

Čekáme štěňátka maďarských ohařů krátkosrstých. Bereme záznamy na zrzavce z tohoto zahraničního spojení. Více info zde.

poster S


29.9.2019

Zkoušky vloh OMS Kladno

14

V neděli jsme se vydali na zkoušky vloh. Počasí, atmosféra ...vše vyšlo na jedničku.

Zkouškovou premiéru měla naše kraťaska Destiny, která s jednou trojkou dokončila na krásném 3.místě. V I.ceně rovněž zaběhala její sestra Dreamy a maďarka z našeho vrhu P - Pink Vives Bohemia. Moc gratulujeme páníkům našich odchovánkům i všem ostatním úspěšným. Foto Tereza Inemannová.


28.9.2019 

Podzimní zkoušky OMS Praha 3 a KV Džbán

15

V sobotu jsme vyrazli na podzimní zkoušky. Předvedl se náš MOD Dunaj z Tałchejów, který dokončil se 4mi trojkami a "plným polem" v I.ceně s 274b. Dingo tímto získal LUP a bude již platným pomocníkem na honech. Akce podařená, zvěře plno. Gratulace i všem ostatním známým spolubojovníkům.

 

Bojovalo se i na poli výstavním. Na klubové výstavě německých krátkosrstých ohařů se předvedli hned dva naši odchovánci. Diablo Vives Bohemia získal známku VÝBORNÁ 2 a v dorostu se předvedla i jeho "nepravá sestra" Elita Vives Bohemia, která byla oceněna známkou VELMI NADĚJNÁ 1. Moc děkujeme páníkům za pezentaci. Diablo - Falco prošel i výběrem do chovu a je z něj KANDIDÁT CHOVU.


21.9.2019

Lesní zkoušky a úspěchy odchovánků

12

Tuto sobotu proběhli lesní zkoušky pořádané OMS Kladno. Viktor zde vedl kraďasku Kačenu (Rebeka z Czarnego dworu), s kterou dokončil v I.ceně, 230b. 

Dále se k nám dostaly skvělé zprávy od maďárka Monneta, který uspěl v I.ceně s 292b. na podzimních zkouškách. Moc děkujeme páníčkům za práci se zrzkem.

Foto z tréniku Karel Boháč. 


20.9.2019

Kira se už pěkne kulatí

15

 

Březost Kiry (Jaqueline Vives Bohemia) se nám pomalu krátí a už je z ní pěkná "hrošice". Uvidíme, co příroda přinese, ale už se nemůžeme dočkat. Bereme záznamy na štěňátka z tohoto vrhu. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Více info o tomto vrhu zde.

 

Foto Renata Schmarcová.


6-8.10.2019 

Memoriál Prof. Jaroslava Svodody

MJS web 2019 83

Tento víkend proběhla vrcholová akce KCHHMO - mezinárodní všestranné zkoušky. Na tuto soutěž jsme se moc těšili, bohužel nakonec příroda rozhodla jinak a Vinnie se nám rozhárala. Přesto jsme ale vyrazli podpořit naše odchovánky, a to Izraele a Kronose. Oba psi předváděli pěkné výkony. Kronos bohužel pro chycení pernaté, tj. 0 z klidů Memoriál nedokončil.  Izrael dokončil v II.ceně na krásném 10.místě a získal ocenění za "Nejlpší vlečky". Moc děkujeme páníkům za předvedení hafanů a fajn víkend. 

 

Foto Adam Simandel.


3.8.2019

Prcci v nových domovech a naše smečka

IMG-20190828-WA0001

Prcci se nám pomalu všichni rozutekli do nových domovů. Moc děkujeme všem páníkům za fotečky a zprávy. Jsme moc rádi, že dělají radost.

 

Foto Václav Rišlink, páníček Racochejla.

 

Abychom se nenudili tak z posledního vrhu MOK zůstala doma jedna zlobivka...Růženka Vives Bohemia. Takže spolu s kraťasem Exem a dráťákem Karbošem tvoří supr partu. 

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz