Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

29.10.2015

Nové fotky zrzavců

IMG 9648 Zde najdete nové fotky zrzavého komanda. Prcci už zkusili první postojovky a pomalu začíná být veselo. Na svou milující rodinu ještě čeká jeden pejsek. Více info zde.


24.-25.10.2015

Úspěchy odchovánků a potomků našich psů

111

Tento týden byl velmi úspěšný pro našeho 10ti měsíčního odchovánka Hermese, který v tomto mladém věku zvládl ZV a PZ v I.ceně a sklidil velkou pochvalu od korony i rozhodčích. Moc páníkům blahopřejeme a držím palce do dalších akcí!

Poslední podmínku chovnosti splnila i Bekka (dcera našeho Yankeeho), která zvládla PZ i ZV v I.ceně. Moc gratulujeme!

Foto Kristýna Kellovská. 


17.-18.10.2015

VZ OMS Litoměřice Pohár Českého středohoří CACT a úspěchy odchovánků

1a

Těchto VZ se zúčastnil Viktor s naší Irenkou a Nordem. Dáležité to bylo hlavně pro Iru, která se rozhodla "prohárat" všechny dřívější termíny VZ včetně MJS...a moc by nás mrzelo, kdyby to letos k tomu "U"čku nedotáhla...a zadařilo se více než super! Ira si asi během hárání "odfrkla" od tréninku a o víkendu předvedla moc pěknou práci...


Dixie z Héku "Ira" - I.cena, 476b., vítěz zkoušek + nejlepší práce ve vodě a nejlepší práce v lese
Nord Jokran - I.cena, 460b., 5.místo


Máme další všestrannou fenku a doufáme, že v příštím roce své kvality ještě někde předvede!

Výborné úspěchy slavili o víkednu i naši odchovánci. Na lesních zkouškách se předvedl chovný pes foxlík Dalibor Vives Bohemia a obstál v I.ceně! Na barvářských zkouškách měla premiéru maďarka Fréa a získala při samých 4 a oznamovači zasloužené vítězství! Blahopřejeme!


11.10.2015

 

Nové fotky zrzavců z vrhu J

DSC 0609

Zde najdete nejnovější várku fotek téměř tři týdny starých zrzavců.Již se začínají "vylupovat". Pohybovat se po pelíšku a brzy začneme přikrmovat a pomáhat tak pečlivé mámě Kony. Z tohoto vrhu máme ještě volné pejsky. Více info o tomto spojení zde

Za fotky děkujeme Kristýně Kellovské.


11.10.2015

 

ZV Kladno, úspěchy odchovánků a potomků našich psů

DSC 0278

Tento víkend jsme s honiči vyrazli na zkoušky vloh pořádané OMS Kladno. Toto tažení dopadlo výborně pro naší Bublinu, která zkoušky dokončila s jednou trojkou a tím se stala i vítězkou skupiny ostatních plemen.

Na těchto zkouškách běžela i dcera našeho Yankeeho - Bekky. Bekky ZV zvládla v I.ceně a splila tak další podmínku chovnosti. Gratulujeme!

Maďarka Deborah se zúčastnila barvářských zkoušek a zkoušky v I.ceně vyhrála! Moc blahopřejeme!

Největší gratulace letí naší zrzce Fréje Vives Bohemia, která se o víkendu předvedla na VZ. Zde již po čtvrté potvrdila, že "nálepku" "U" nosí opravdu právem, zkoušky vyhrála s 493body a nejlepší prací na barvě, kde byla vedena jako OZNAMOVAČ. Títo se asi Fréa kvalifikovala na Nominační soutěž MRK a my chceme moc poděkovat Štěpánce za úžasnou prezentaci Fréušky a veškerou péči a lásku, kterou holčičce věnuje! Jsme moc hrdí a děkujeme!

Foto Kristýna Kellovská.


10.10.2015

MVP České Budějovice, RTG DKK

1

Tento víkend jsem se zúčastnili mezinárodní výstavy v Českých Budějovicích. Prezentovali jsme zde naší černou kraťasku Édáše a výsledek byl výborný.

JCh.Kappahegyi Édes - výborná 1, CAC, Res. CACIB

Éda tímto započala Šampionát ČR.

S Édášem jsem rozvněž v týdnu podstoupili rentgeny a výsledky jsou ty nejslepší!

DKK A, DKL A, OCD Free :-) Co více si přát!


6.10.2015

Nové fotky prcků

IMG 5964

Novou várku fotek téměř dva týdny starých štěňátek z vrhu J najdete zde. Mají před sebou první odčervení a stříhání drápků. Všichni nám začínají otevírat očka a pomalu začíná být v pelíšku veselo. Více info o tomto vrhu je zde. Pejsek je ještě k mání. Za fotečky díky Kláře Bubeníkové.

 

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz