Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

AKTUÁLNÍ ŠTĚŇÁTKA

jezevčík standard drsnosrstý  - narozena 15.5., 4 pejsci a dvě fenečky. Všechna štěňátka již zamluvena.

 

OČEKÁVANÁ ŠTĚŇÁTKA

maďarský ohař krátkosrstý - očekávané narození štěňátek koncem července. Bereme záznamy.

 

PODZIM/ZIMA 2011: plánujeme štěńátka foxteriéru, maďarských a německých ohařů. Vice info v sekcích štěňata.


30.6.2011

Gába čeká štěňátka

Dneska máme krásnou zprávu z ultrazvuku, kde se nám potvrdilo, že Gába a Agísek čekají malé mravence. Předpokládané narození zrzounů z vrhu C je koncem července. Více o tomto spojení zde. Bereme záznamy na štěňátka.


29.6.2011

Aktualizace webu

Nově doplněny jednotlivé profily štěňátek z vrhu B foxlíků. Svou fotogalerii již má založenou Brown alias Bárt, od jehož páníků jsme již dostali fotečku z nového domova. Moc děkujeme.

Nové profilové foto má i dcera Agíse Ayiee Danitty. Dále jsme doplnili jména ke štěňátkům po našem Artíkovi a Agátě z Královských vinic- CHS od Babí skály.


28.6.2011

Prosba o pomoc!

1 Dne 23.6.2011 byla v Ústí n. L. za přítomnosti majitelů odcizena fenka trpasličího drsnosrtého jezevčíka Borůvka z Floriánova panství. Fenka je stará 4.měsíce, barvy tmavého divočáka, tetovacího čísla 82 788. V případě, že toto štěně spatříte, prosíme o kontaktování majitele 723 419 243 nebo chovatelky 777 682 168. Děkujeme!

27.6.2011

Doplnění informací

Do profilu plánovaného vrhu D maďárků jsme doplnili informace o budoucím ženichovi naší Ambry. Holčička nás trochu napíná s háráním, které jsme čekali v dubnu. Přírodě hold neporučíte :-).


25.-26.6.2011

Agiho potomci se úspěšně prezentují na výstavách

V Brně se v sobotu konala mezinárodní výstava psů, kde se představili synové našeho Algerona Laváre Morávia a Anett z Tišnovských revírů z CHS Danitty. Aladár získal ocenění VÝBORNÝ 1, CAC a jeho sestra Ayiee VÝBORNÁ 3. V sobotu se na lubové výstavě předvedli opět tito dva - Aladár VÝBORNÝ 2, Ayiee VD 4. Dále také další jejich sestřička Artemis VÝBOŔNÁ 1, CAC.

V neděli zde byl i syn Agise a Bonety Moravia Centurion - Caro Gurdau, který si odnesl  VÝBORNOU.

Moc gratulujeme páníkům a přejeme mnoho dalších úspěchů.


25.7.2011

Nová fotka  - Adar Vives Bohemia

Novou profilovou fotku má náš Adárek, který se pilně připravuje s paničkou na PZ.


24.7.2011

Nové fotky odchovánků

Nové fotečky ve fotogalerii a profilové fotky v postoji mají naši maďárci z vrhu B - Benny, Bax, Baba a Babeta. Zatím jsme moc spokojeni s tím, jak se prcci vyvíjí. Nové fotečky ve fotogalerii má i ma´darka Bria, jezevčice Anabelle Queen a Alfabeta. Moc děkujeme páníkům za fotky a zprávičky.


20.7.2011

Foxlíci jsou v nových domovech

Tak nás opustila banda foxteroristů z vrhu B. Doma je najednou klid. Doufáme, že se v nových domovech dobře zabydlí a budeme se těšit na fotečky a zprávy. Všechna štěňátka zůstala v Čechách a budou využívána v myslivosti a v budoucnu snad splní podmínky chovnosti. Brzy zařídíme složky jednotlivých štěňátek.


10.6.2011

Nové fotky a videa štěňátek

IMG_3583

Nové fotky již měsíc starých jezevčíků naleznete zde. Samostetně jsme nafotili i portréty jednotlivých štěňátek.

 

Nové fotky šest týdnů starých "foxteroristů" najdete zde. Pod jmény jsou postojové a portrétové fotky jednotlivých štěńátek.

 

Zde naleznete nová videa vrhů.

IMG_3824

9.6.2011

Nová profilová fotka Banýska

Novou fotku má v profilu náš foxlík Artaban Vives Bohemia.


8.6.2011

Nové fotky odchovánků

Nové fotky mají maďárci Bax, Bastien, Bria a Babeta. Fotečky dorazili také z "Mácháče" od jezevčice Anebelle Queen a fotečku máme i od Ariettky alias Nutelly z Verony v Itálii. Páníkům moc děkujeme.


7.7.2011

Asapragus Vives Bohemia opět bodoval na zkouškách

Náš odchovánek a plánovaný otec našeho vrhu C foxlíků - Asparagus se svým pánečkem absolvoval lesní zkoušky a jak už je u něj téměř zvykem :-), tak je zvládl bravurně. S jednou trojkou za uvázání při odložení se stal vítězem zkoušek! Jinak opět prokázal hlasitost i nos za 4. Páníkovi moc gratulujeme.


 6.6.2011

Jezevčíci jsou v nových domovech

Tak všechna štěňátka jezevčíků trpasličích jsou už u svých nových pánečků. Nejdále odcestovala hnědá Ariettka, která bude dovádět ve slunné Itálii. Druhá hnědá holčička Alfabeta bude naopak nedaleko - v Praze. Černá fenečka Anabelle Queen bude dovádět u Máchova jezera a oba pejsci - Akim a Accor odcestovali na Moravu. Přejeme, ať prcci dělají jen radost a těšíme se na fotečky z nových domovů.

 

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz