Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

25.5.2019

Zkoušky z norování

2 Tuto sobotu se norovaček s páníkem zúčastnili dva členové naší smečky norníků - foxlík  Athos a jezevčík Hakim. Oba obstáli a získali další loveckou upotřebitelnost. 


22.5.2019

Nové fotečky prcků

GD5B4789 result

Zde najdete nové fotky téměř 7 týdnů starých zrzounů. Prckové mají za sebou čip, tetování a očkování. Pomalu se nám rozutečou do nových domovů. Z tohoto vrhu na svou rodinu čeká "světlemodrý" pejsek  QUATRO. Vážní zájemci nás mohou kontaktovat. 

Tady najdete fotečky 4,5 týdne starých kraťásků. Pomalu začínají lumapčit a dováďět venku...pokud počasí dovolí. Z tohto spojení máme k zadání pejska.  Více o tomto vrhu zde.

GD5B4542 result


20.5.2019

 

Srbáčata a dráťáčci se rozutekli do nových domovů

IMG 5857 Všechna štěňátka z vrhu C srbských honičů a z vrhu A NDO již mají své domovy. Doma zústávají již jen ti, kteří čekají na potřebné vakcinace kvůli odjezdu do zahraničí. Děkujeme moc páníkům za fotečky a zprávy. Věříme, že mají ty nejlpeší domovy. Zde a zde najdete profily těchto vrhů.


16.5.2019

Nové fotky prcků

19

Zde najdete nové fotečky téměř 6 týdnů starých maďárků. Z tohoto vrhu se nám uvolnil pejsek Qatro. Více info zde.

Tady najdete poslední postojové fotky 8 týdnů starých německých drátosrstých ohařů. Prckové se brzo rozutečou do světa. Všichni mají již své páníčky.

5


15.5.2019

Nové fotky kraťásků

1 Nové fotečky německých krátkosrstých ohařů najdete zde. Prcci krásně rostou, začínají se "vylupovat". Některá štěňátka stále čekají na své páníčky. Více info o tomto úspěšném opakovaném spojení najdete zde.


13.5.2019

Očekáváme vrh R

poster S radostí můžeme oznámit, že fenka Irenka (Dixie z Héku) je březí s naším Fíkem Vives Bohemia. Toto spojení je plánováno vlstně ještě před tím, než se Fík narodil. Jsme rádi, že se nám podaří zrealizovat a těšíme se na vrh R zrzavců s výborným pracovním i exteriérovým rodokmenem. Více info zde.


11.5.2019

Úspěchy odchovánků

12

Tuto sobotu se zkoušek vloh účastnili další naši odchovánci. V I.ceně na krásném 2.místě obstál kraťas z vrhu D - Diablo Vives Bohemia. V I.ceně obstála i jeho sestra Denny Vives Bohemia. Zrzka Nita Vives Bohemia také dokončila v I.ceně. Moc blahopřejeme.

Radost máme i z úspěchu dcery našeho Bennyho Vives Bohemia - Azari Bonami de Roux, která také obstála na ZV v I.ceně!

Gratulujeme všem a děkujeme za předvedení hafanů.

 

Foto Diabla, Kristýna Zaňáková.


8.5.2019

PZ OMS Praha 3

15

Ve sváteční středu jsme vyrazli opět na zkoušky...tentokrát trochu netradičně v jarním čase na zkoušky podzimní. Na podzimkách se tentokrát předvedla naše dráťanda Nána (Xanta Stella Venandi). Zkoušky dokončila v I.ceně,nos 4 s 272 body a tím splnila poslední podmínku chovnosti.

 

Foto Klára Bubeníková.


5.5.2019

MVP Lučenec

22

Od sousedů ze Slovenska k nám dorazila krásná zpráva, že KO Dragon Vives Bohemia uspěl na mezinárodní výstavě v Lučenci s oceněním výborná, CAJC, BOS a byl vybrán do užšího výběru o JBIGVII. Moc blahopřejeme!

Foto Viktória Fábry.


2.5.2019

Nové fotky kraťádků a maďárků

GD5B1498 result

Zde najdete další várku foteček kraťásků. Němci mají nyní 2 týdny, už všichni koukají, mají za sebou první odčervení a krácení ocásků. K zadání z tohoto vrhu máme pejska i fenku!

Tady najdete fotky měsíčních zrzavců. Maďárci rostou jako z vody, začínají lupačit a už proběhly první návštěvy jejich páníčků.

GD5B1432 result


20.4.2019

Nové postojové a portrétové fotky dráťáčků a srbáků

GD5B1306 result

Zde najdete nové fotečky téměř sedm týdnů starých prků NDO a zde najdete fotečky 7 týdnů starých srbských honičů. Prckové pěkně rosotu a už je to pěkné komando.

Pejsek dráťáčka a fenka sbrbáčka čekají na své páníky.

GD5B1365 result


1.5.2019

ZV OMS Kladno

2

Ve sváteční středu jsme s našimi mazlíky vyrazili na zkoušky vloh. Zuzka vedla v ohařích Nánu a Viktor naše prcky v ostatních plemenech...dále startovalo pár našich odchovánků. Zadařilo se...moc všem gratulujeme!


NDO Xanta Stella Venandi "Nána" - I.cena, plný počet bodů, 3.místo
J Hakim Vives Bohemia - I.cena
FXH Athos Avolita Venor - I.cena


Odchovánci:
Desperado Vives Bohemia - I.cena, plný počet bodů, VÍTĚZ!
Piaf Vives Bohemia "Agís" - I.cena
Nando Vives Bohemia - I.cena


Moc všem děkujeme za fajn den a atmosféru.

 

Foto Patrik Šarina.

1

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz