Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

   krycipsi1           Naprodej1

Aktuality srpen 2009 Tisk

31.8.2009

Nový člen smečky - Ornella Tergi

Naší jezevčíčí smečku zdobí další krásná čokoládová princezna - tentokrát se však jedná o trpasličí hladkosrstou čokoládovou tříměsíční slečnu Nelinku. Panička si konečně splnila popromoční přání a pořídila si pořádného postelového zabijáka....nebude to však jen pes domácí a doufáme, že po pracovní i exteriérové stránce bude hrdě konkurovat našim standardním hnědým špagetám. Fotky a profil holčičky brzo doplníme.

 


 

30.8.2009

BZ  - CACT Klatovy

Dnes jsme se zúčastnily barvářských cactovek, které organizoval OMS Klatovy. Na "startu" jsme za naší CHS měli foxinu Bonnu od Lodenické stráně a sestru našeho Drixe - Donku z Blýskavé. Zkoušky se povedly, počasí vyšlo a obě fenky se moc snažilly. V těžkých podmínkách úpatí Šumavy a v kocovitých ostružinou zarostlých lesích obě úspěšně dokončili 18 hodin starou barvu a obstáli na zkouškách v II. ceně. Pánečci byli moc potěšení a i když to nebyla cena první, tak jsou na hafany moc pyšní. Donku do druhé ceny poslal minimální počet pro druhou cenu a Bazinu limitní známka z barvy - 2.

Dále chceme moc pogratulovat naší "cvičence" Kláře a jejímu SBT Mufovi, že zkoušky s nejen úspěšně absolvovali, a tím získali velký pracovní certifikát, ale dokonce všechny překvapili výbornou prací tohoto - na loveckých zkouškách neobvyklého plemene. Gratulujeme!!!


22.8.2009

Speciální výstava KCHHMO Zákupy

Dnes jsme vyrazili s zrzavcem Artem na perfektně připravenou, moc příjemnou a mimořádně vydařenou výstavu. Náš Ch.Or Kajan z Baštin alias Art nasoupil v silné kokurenci ve třídě vítězů a opět potvrdil své kvality. Třídu vítězů vyhrál, obdržel titul CAC a následně se stal i VÍTĚZEM SPECIÁLNÍ VÝSTAVY. Tím zopakoval svůj jarní úspěch z klubvovky :-)

V závěrečných soutěžích jsme se zúčastnili soutěže párů, kde Art spolu s Ch. Anett z Tišnovských revírů vyběhali NEJLEPŠÍ PÁR VÝSTAVY.

Také musíme zmínit úspěchy dvou potomků našeho Agiho, kteří nastoupili do třídy štěňat, kde Dafné i Dag z Nehvizd obdrželi známku VN1 a Dafinka vyběhala i titul NEJLEPŠÍ ŠTĚNĚ VÝSTAVY. Oba jsou plnochrupí a moc pěkní. Děkujeme štěniskům za účast. Rádi jsme je poznali a těšíme se na další setkání, které se pokusím naplánovat v průběhu září.

Také děkujeme všem kamarádům za podporu, gratulujeme jim k úspěchům a moc děkujeme ředitelce výstavy kamarádce Lucce Svobodové za příjemnou sobotu a perfektně zorganizovanou akci. Fotky brzo dodáme.


15.-21.8.2009

LVT Lučkovice

Tento týden jsme jako již tradičně strávili s bandou kamarádů a celou naší smečkou na výcvikové akci Štěpána Horáka. Tábor se moc povedl, žáci nás moc nezlobili a byli šikovní a počasí bylo opravdu letní. Už se nemůžeme dočkat podzimního víkendu, který proběhne 18.-20.9. opět v Lučkovicích. kdo si s námi chce jet zacvičit, tak je srdečně vítán.

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz