Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

Máme vrh jezevčíků hladkosrstých miniaturních! Volná fenka!! Více info zde.

Máme vrh maďarských ohařů! Volný pejsek! Více info zde.

Máme vrh německých krátkosrstých ohařů! Fena i pejsek k zadání! Info zde.


25.4.2015

Výstavní úspěchy našich odchovánků

112

 

 

Na Italské Klubové výstavě se prezentoval náš maďarský odchovánek Eric C. alias Thor. Získal zde metu nejvyšší  - výborná, CAC, CACIB, BOB! Úžasný úsěch a gratulace páníčkům tohoto velmi úspěšného odchovánka. Gratulujeme i jeho potomkům! Děkujeme za prezentaci a také blahopřejeme již ke čtvrtým Thorovým potomkům! Foto Monika Dočkalíková.

Na mezinárodní výstavě v ČB měla svou premiéru naše welššpringra Amuesha. S paničkou si vyběhala krásnou výbornou 3 a krásný posudek. Její konkurentky byly prostě vyspělejší, ale rozhodčí jí předpovídá prý slibnou budoucnost :-). Moc děkujeme za prezentaci. Foto Olina Hájková.

111


18.4.2015

Máme na světě náš vrh B kraťásků

IMG 0485 V sobotu ráno přivedla na svět naše Ria sedm krásných macatých štěňátek. Dvě holčičky a pět pejsků. Kromě jedné hnědé běloušky jsou všichni krásní čokoládoví hnědáčci s náprsenkou. Všichni se mají čile k světu a mamina vše zvládá hladce. První fotky prcků najdete zde. Hnědá fenka a pejsci z tohoto vrhu k zadání. Více info zde.


18.4.2015

Úspěšná KV foxlíků Netolice

IMG 0430

S našima mladýma foxličkama jsme se zúčastnili klubové výstavy v Netolicích. Výstava dopadla nad očekávání a holky i naši odchovánci se moc pěkně prezentovali.  Výsledky našich holek:

Dolly od Hrabětě - velmi dobrá, 35,5 cm, plnochrupá

Pinta od Štěpánského rybníka - výborná 1, CAC, CC, 37cm, plnochrupá

Naši odchovánci:

Aika Vives Bohemia - výborná 3

Brown Vives Bohemia - výborný 3, 39cm, plnochrupý, nový chovný pes

Dalibor Vives Bohemia - výborný 1, CAC, CC, 41,5cm, plnochrupým nový chovný pes

Majitelům odchovánků moc gratulujeme a děkujeme za prezentaci. Za perfektní handling, společnost a fotečky díky Kláře Bubeníkové!

 


13.4.2015

Nové fotky štěňátek

IMG 8893

Zde naleznete poslední společné fotečky. Tento víkend se už rozutečou z rodné "boudy" do nových domovů. Doufáme, že pátečkům budou dělat holky stejnou radost, jako dělají nám.

Zde najdete  fotečky již měsíčního maďarského komanda. Mají za sebou dvojí odčervení, stříhání drápků a pomalu se začínají i slunit venku. K zadání je pejsek. Více info o tomto spojení zde. 

IMG 9043


11.4.2015

NVP Ostrava

22n

My byli na svodu a naši odchovánci "bojovali" na výstavě v Ostravě. Vedli si více než výborně. Maďaři Enzo F. a Deborah ve třídě šampionů získali titul CAC pro zisk titulu GrandŠampiona ČR. V dorostu měl svou premiéru Gucci, který se moc líbil, získal Velmi nadějnou 1 a krásný posudek. Gucci byl na svodu minulý víkend a rovněř uspěl výborně. Máme radost. Gratulujeme!

Foto Gucciho Blanka Rysová.


11.4.2015

Jarní svod

3a

Tuto sobotu jsme zahájili letošní "kynologickou sezónu" na jarním svodu. Měli jsme zde naše mlaďochy a jsme moc rádi, že se dostavilo i několik našich odchovánků. Všichni prošli svodem bez ztráty "kytičky" a jsou ve standardu, plnochrupí a odpovídající věku. Nejvíce nás však těší fajn povahy všech našich odchovánků.

Na svodu byly úspěšně svedeny naše foxlice Pinta a Dolly. Dále "Vivesáci" Ferrari, Fiesta, Gate a kraťaska Kappahegyi ÉdesZ odchovánků jsme měli možnost vidět maďárky Gapa, Guesse a Gura alias Vincenta. Jezevčíky Fabii a Fenta. Špringřičku Asonanci a welšpringry Amueshu a Assiniboina alias Kevina. Moc děkujeme pánečkům za to, že se se svými mazlíky dostavili a za veškerou péči o ně!


4.4.2015

Riuška už pěkně "kyne"

1 Na svůj první vrh se pomalu začíná připravovat i naše kraťaska Ria. Do porodu má asi 10 dní. Už je to na ní patřičně vidět. Více info o tomto vrhu zde. Bereme záznamy na štěňátka z tohoto spojení.


31.3.2015

Nové fotky štěňátek

IMG 5602

Nové fotečky našeho tria jezevčích holek najdete zde. Za první postojovky a portréty holek děkuji Klárce. K zadání máme ještě červenou fenku Grapu. Více info o tomto vrhu najdete zde.

Naši zrzouni mají 14 dní. Již začínají pokukovat na svět, mají za sebou první úpravu drápků a odčervení. Jsou to pěkní cvalíci a Andělka se pěkně stará. Pomalu začínáme přijímat první zvědavé návštěvy budoucích páníčků. Více info o tomto vrhu zde. Pejsek z tohoto spojení k zadání. Více fotek zde.

IMG 5656

 

Nordík zachodil pěkně a II.cenu z minulého víkednu si "opravil" na cenu I. s 474body a lesem v samých 4 :-)

Fantasticky si vedla Fréa, která teprve ve věku 16ti měsíců dokončila tyto nejvyšší zkoušky v I.ceně a 481body!!!

Na VZ v Litoměřicích zápolil náš Dollar a také potomek Arta - Bárny. Oba dokončili VZ v II.ceně (limitní známky) a stali se tak dalšími všestrannými ma´darky!

Moc gratulujeme všem a děkujeme za prezentaci hafanů
!
 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz