Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

AKTUÁLNÍ ŠTĚŇÁTKA:

maďarský ohař krátkosrstý - narozena 8.3.2011. 3 fenky a 4 pejsci. Všechna štěňátka již mají své páníčky. Možno zamluvit štěňátko z dalších plánovaných vrhů.

jezevčík trpasličí hladkosrstý - narozena 27.3.2011. 3 fenky a 2 pejsci. Dvě fenky hnědé s pálením! Volná hnědá fenka a černý pejsek. 

foxteriér hladkosrstý - narozena 25.4.2011. 2 fenky a 3 pejsci. 

 

OČEKÁVANÁ ŠTĚŇÁTKA:

jezevčík standardní drsnosrstý - očekávané narozní štěňátek v druhé půlce května. 

 

LÉTO 2011: plánujeme vrhy maďarských a německých krátkosrstých ohařů !!! Bližší info v sekcích štěňata.


28.4.2011

Nové fotky štěňátek

IMG_3084

Zde naleznete první fotky malých foxlíčků, kteří moc pěkně prosperují.

Zde najdete fotky měsíc starých jezevčíků. Můžete vidět dokonce souboj s liškou :-)

Zde najdete poslední zahradní focení bandy maďárků. Zrzouni již dośtali slušivé tetování a pomalu vyrazí k novým pánečkům.

IMG_2877


27.4.2011

Nové profilové fotky

Novou profilovou fotku má naše šringra Freya od Škrabalky, z které vyrostla už slečna. Dále potomci Agíska - Almás a Atyia Danitty, Elf z Nehvizd a také syn Artíka Bernard Aridanina nit.


26.4.2011

Nová videa štěňátek

Zde naleznete nová videa našich aktuálních mrňousů. Najdete zde poslední video bandyzrzavých "zlobrů", kteří již pomalu vyrazí do světa. Dále video malých krokodýlků, které přivedla na svět naše foxlice Bazinka na Velikonoční pondělí a video jezevčíčků, kteří už nesměle pobíhají a dovádí.


25.4.2011

Vrh B foxlíků Vives Bohemia

IMG_2599 Dnes přivedla na svět Bazinka (Bonna od Lodenické stráně) 5 malých foxlíčků - dvě fenky a tři pejsky. Všichni hnědobílí a jedna fenka trikolorní. Porod probíhal bez problémů a Bazina se pěkně stará. Vrh je vyrovnaný od 240 do 270g. Více info o tomto pracovní spojení zde. První fotky malých krokodýlů přidáme brzy.


23.4.2011

MVP České Budějovice

Letošní jarní výstava v Budějovicích se vydařila především pro naše odchovánky a potomky našich chovných psů. Moc nás potěšil náš Adar Vives Bohemia, který si v konkurenci sedmi psů ve třídě mladých vyběhal poslední VÝBORBOU 1, CAJC a tím dokončil JUNIORŠAMPIONA ČR. V silně obsazené třídě fen (11) uspěla Adara sestra Albee, která obdržela rovněž VÝBORNOU 1, CAJC. Dobře si vedli při své výstavní premiéře i další potomci našeho Artíka (ICH. Or Kajan z Baštin)- Berndard a Becca Ariadnina nit. Berndard obdržel VÝBORNOU 4 a Becca VÝBORNOU 3. Za účast děkujeme i Arthurovi Vives Bohemia a Borisovi Ariadnina nit, kteří tentokrát dostali známku VD, ale nutno říci, že výborných bylo od p. Václavíka zadáváno málo...

Ve třídě otevřené - tentokrát v kruhu jezevčíků drsnosrtých stadardních se předvedl potomek našeho Drixe - Ugo z Heřmanova domu, který získal známku VÝBORNÁ 1, CAC a následně i RES. CACIB. Tímto Baddy (Ugo) dokončil ŠAMPIONA ČR. Všem úspěšným moc gratulujeme a držíme palce na dlaších kynologických akcích.


22.4.2011

Každým dnem čekáme malé foxlíky

IMG_2334

Bazinka je již pěkně kulatá a my každým dnem očekáváme vrh B foxlíčků.

Doufám, že panička Bazinku nepředběhne :-). Více info o tomto vrhu zde.


22.4.2011

Nový přírůstek smečky

Zcela náhodou jsme rozšířili naší smečku o moc šikovnou a nadějnou půlroční fenku welššpringršpaněla Berušku Avior du Nez alias Ennie. Bližší info zde.


21.4.2011

Nové fotky a videa našich mrňousů

IMG_1625

Zde naleznete nová videa našich štěňátek.

Zde naleznete nové fotky již 23dní starých jezevčíků, kteří již koukají, štěkají a začínají baštit kašičky. Mamina Nelinka vše zvládá výborně.

Zde naleznete fotky "demoliční" čety zrzounů, kteří již pěkně řádí. Opět jsme se pokusili o "postojové" fotky. S vrhem jsme moc spokojení. Příští týden ještě natetujeme a zrzouni si to pomalu poputují do nových domovů....doma bude asi trochu prázno...

IMG_1796

20.4.2011

Aktualizace profilu

Dnes jsme nahráli nové profilové fotky potomkovi našeho Arta z loňského vhru CHS Ariadnina nit - Bernarda. Je to celý tatínek :-).


19.4.2011

Artovi letošní první potomci

Untitled-1

Dnes přivedla na svět Agáta z Královských vinic osm rezavých uzlíčků, které má s naším Artem (ICH.Or Kajan z Baštin). Celkem 5 holčiček a tři kluci. Dle chovatelky je vrh pěkně vyrovnaný a všichni se mají čile k světu. Přejeme jim vše nej. Více info na webu CHS OD BABÍ SKÁLY.


16.4.2011

KV Foxteriérů - Netolice

1

Na klubové výstavě Netolice se předvedl náš šikovný odchovánek z vrhu A - Asparagus Vives Bohemia. Održel zde známku VÝBORNÝ  a tímto splnil poslední podmínku chovnosti. Páníkům moc děkujeme za reprezentaci a uchovnění Gusíka.


11.4.2011

Nové profilové fotky a info o výsledcích DKK

Novou fotku má Arthur, Andělka, Aki a Albee Vives Bohemia. Skvělé zprávy k nám dorazily od páníků Arthura a Albee, kteří mají oba DKK 0/1. Albee má navíc i RTG loktů, kde vyšel výsledek 0/0. Na nás a Adara se štěstí úplně neusmálo, ale i tak pěkný výsledek 2/2. Páníkům moc gratulumeme a držíme palce na zkoušky a výstavy.


9.4.2011

Jarní svod Žilina

DSC02439

Dnes jsme se zúčastnili jarního svodu loveckých psů v obci Žlina pod záštitou OMS Kladno. Z našich "benjamínků" jsme vzali kraťase Armaniho, špringru Freyu, jezevčici Taviru a maďary Assacru a Adara. Všichni svodem úspěšně prošli a my se můžeme soustředit na přípravu k loveckým zkouškám.

Jako již trdičně, pokusili jsme se pozvat i naše odchovánky z minulého roku. K naší radosti se sešel vrh A maďárků (mimo Apolla), z kterých vyrostli pořádní hafani a všichni jsou plnochrupí, moc pěkní a je vidět, že se jim pánící zodpovědně a maximálně věnují. Páníkům moc děkujeme za to, že o své mazlíky tak pěkně starají a přejeme mnoho štěstí na zkouškách, výstavách a dalších nadcházejících akcích.


7.4.2011

Nové fotky a videa štěňátek

IMG_7327

Zde naleznete videa malých trpaslíčků naší jezevčice Nelinky, kterým je jeden týden a velké video zrzounů, kteří poprvé řádili venku a již pěkně baští z misky.

 

Zde naleznete fotky malých jezevčíčků ve stáří jednoho týdne. Nejaktivnější "modrej" již otevřel kukadla.

 

Zde naleznete fotky bandy zrzounů, která už si začíná okusovat ušiska a pomalu i "běhat". Tentokrát jsme se pokusili o první "postojové foto" a nafotili nějaká akční fota venku...

IMG_7395

3.4.2011

Aktualizace profilů

Nové profilové fotky mají: NKO Armani, MOK Assacra, J Queen a všichni stafbulíci.

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz