Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

24.2.2021

Prcci mají 14 dní

f1c Vrh G kraťásků nám pěkně roste. Již mají přes 14 dní, koukají, mají přes kilo na váze a proběhlo první odčervení a stříhání drápků. Nové fotky najdete zde.


18.2.2021

Prckové mají jeden týden

4 Prckové mají za sebou první týden života. Bohužel člověk míní a příroda mění. Z 12ti drobečků máme 8buřtíků. Přes veškerou snaší snahu prohráli boj o život dva pejskové a dvě fenky. Nové fotečky najdete zde a zde v albu. Všechna štěňátka jsou nyní zadaná. Více o tomto krytí zde.


14.2.2021

Krytí Athose

darina Na Valentýna za Athosem dorazila další nevěsta. Tentokrát šikovná fenka Darina od Jestřábí tvrze. Krytí i následné překrytí proběhlo bezproblémů a doufáme v další potomky Athosáče. Vrh bude zapsán pod CHS Od Jestřábí tvrze u kamaráda Honzy Šlosara. Držíme palce. Více o tomto spojení zde.


12.2.2021

Plánujeme vrh srbských honičů

5 A abychom měli jaro veselé, tak jsme vyrazili na krytí i s naší srbkou Zizi - Azrou Vives Bohemia. Za ženicha jsme vybrali opět šikovného importovaného psa Arama Staroplaninski. Zda byla naše cesta úspěšná se dozvíme cca za tři týdny. Více info o tomto opakovaném krytí najdete zde. Bereme předběžné záznamy na štěňátka.


8.2.2021

Máme štěňátka kraťásků

a

V noci z neděle na pondělí přišel na svět náš vrh G německých krátkosrstých ohařů. Je jich pěkná kupa. Máme 5 kluků a 7 holčiček. Uvidíme, jak všichni budou prospívat. Porod byl delší, ale bez komplikací. Edes se vzorně stará.

Tatínkem je pes německého rodokmenu žijící v Polsku Qunet II von Neurenberg.Od prcků čekáme krom zajímavého rodokmenu výborné lovecké vlohy,exterér a povahu rodičů. Nějaká štěňátka jsou k zadání. Více info zde.

První fotečky štěňátek zde


4.1.2021 

 

Xanta je březí

csm chef 1 06cde02ae5

Výlet do Rakouska dopadl výborně a sono prokázalo březost naší Nány. Za měsíc se tedy narodí vrh C dráťáčků Vives Bohemia. Více info o tomto velmi zajímavém zahraničním spojení zde. Bereme záznamy na štěňátka. 

 

Foto otec štěňátek Chef vom Fuchsgrund.


3.1.2021

Athos opět otcem

22

Athos je po druhé tatínkem. Tentokrát se v CHS Lovcův šperk narodilo 5 štěňátek.Tři pejsci a dvě fenky. Více info zde. Všichni jsou zbravení po tátovi. Gratulujeme!

  

Foto chovatelka Bára Majerová

 
Copyright © 2024. Vivesbohemia.cz - chov a výcvik loveckých plemen. Designed by 4feet.cz